NAŠA NAJLEPŠA SRBIJA! Predsednik objavio ovonedeljnog pobednika: Bajkoviti predeli stižu iz Kuzmina! (FOTO)

Autor:

Vesti

17.07.2022

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram profilu "buducnosrsbijev" ovonedeljnog pobednika konkursa "Naša najlepša Srbija".

NAŠA NAJLEPŠA SRBIJA! Predsednik objavio ovonedeljnog pobednika: Bajkoviti predeli stižu iz Kuzmina! (FOTO)

Foto: printscreen

Konkurs

Kako foto-konkurs odmiče, tako nas sve više iznenađujete kvalitetom slika koje nam šaljete! Ove nedelje Vas vodimo u bajkovita polja suncokreta u Kuzminu. Za fotografiju možemo da zahvalimo Siniši Stanišiću, koji je zabeležio ovu prekrasnu scenu. Verujemo da uživate u slici kao i mi, jer su suncokreti oduvek svojom fascinantnom lepotom inspirisali najpoznatije svetske umetnike. Čestitamo Siniši, a vi nastavite da nam šaljete fotografije najlepših pejzaža i detalja naše predivne zemlje - napisao je predsednik.

 

 

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić putem svog profila na Instagramu uputio je pre nekoliko dana poziv svim građanima da šalju fotografije najlepših predela Srbije.

- Pozivamo vas da na adresu e-pošte nasanajlepsasrbija@predsednik.rs šaljete vaše fotografije najlepših predela Srbije, kako bismo na najbolji način promovisali jedinstvenu lepotu naše zemlje. Svake nedelje, najlepša odabrana fotografija biće objavljena na Instagram profilu predsednika republike @buducnostsrbijeav. Na kraju godine, fotografija koja je dobila najviše sviđanja biće nagrađena, a predsednik će primiti autora. Molimo vas da šaljete samo autorske fotografije, kao i da ostavite kontakt podatke - napisao je predsednik uz fotografiju konkursa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading