SRAMOTA! Lažni ekolozi i šačica radnika Fijata ne puštaju kamion sa lekovima koji se čuvaju na POSEBNOM REŽIMU HLAĐENJA!(VIDEO)

Autor:

Vesti

22.06.2022

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnici Fijata odbili su da se danas sastanu sa predstavnicima Vlade i razgovaraju o svojim zahtevima.

SRAMOTA! Lažni ekolozi i šačica radnika Fijata ne puštaju kamion sa lekovima koji se čuvaju na POSEBNOM REŽIMU HLAĐENJA!(VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/Detektor laži

Kako je Republika ranije pisala, radnici Fijata samoinicijativno su prekinuli pregovore sa Vladom Srbije i odbili sastanak koji im je ponuđen danas u 16.30 časova i umesto toga blokirali Gazelu zbog čega je saobraćaj u čitavom Beogradu u kolapsu.

Oni, uprkos ranijim najavama da propuštaju hitne slučajeve, ipak to ne rade i bezobrazno odgovaraju ljudima koji su tu zarobljeni.

- Vozim 20 paleta lekova, injekcija, na specijalnom režimu hlađenju od 5 stepeni i neće da me puste da prođem! Rekli su mi da prodam lekove, da ih istovarim na auto-put - rekao je vozač kamiona koji je jedan od onih koji su ostali zarobljeni. 

- Sramota je, neko čeka ove lekove, da ih ne dobije! Dvadeset paleta na ovom suncu... - kaže kamiondžija razočarano.

 

 

Podsetimo, oni su odjednom podigli visinu otpremnine koju traže, sa 1.000 evra po godini, na 2.000 evra, što je 10 puta više nego drugi radnici u Srbiji.

Takođe su odbili predlog Fijata da dobiju 17.000 evra, zagarantovanu zaradu od 800 evra i siguran posao koji će ih čekati nakon povratka u zemlju.

Senku na čitav protest baca i prisustvo Aleksandra Jovanovića Ćute, Nebojše Zelenovića i Dobrice Veselinovića, te se nameće zaključak da se ne radi o nezadovoljstvu radnika i da je protest organizovala upravo koalicija Moramo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vlada

24.06.2022 10:58

U pravnoj državi to se ne bi tolerisalo.