VUČIĆ SA OSVAJAČIMA ZLATNIH MEDALJA: Predsednik primio Abasova, Agejeva, i čanove delegacije u zgradi Generalnog sekretarijata (VIDEO)

Autor:

Vesti

06.06.2022

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas s ambasadorom Rusije u Srbiji Aleksandrom Bocan-Harčenkom. Nakon toga je dočekao zlatne boksere u zgradi Predsedništva Srbije.

VUČIĆ SA OSVAJAČIMA ZLATNIH MEDALJA: Predsednik primio Abasova, Agejeva, i čanove delegacije u zgradi Generalnog sekretarijata (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

- Ambasador Ruske Federacije Bocan-Harčenko obavestio me o razlozima koji su onemogućili dolazak ministra Lavrova u Beograd i doneo dokumenta koja to potkrepljuju - naveo je predsednik pre prijema zlatnih boksera.

Podsetimo, Crna Gora, Bugarska i Severna Makedonija zabranile su prelet aviona ruske vlade kroz svoj vazdušni prostor uoči najavljene posete ministra inostranih poslova Rusije Sergeja Lavrova Srbiji.

Danas se oglasio zamenik predsedavajućeg Saveta Federacije Konstantin Kosačov koji je naveo da bi reakcija Beograda i Moskve trebala da bude zajednička i izuzetno oštra. Iz Moskve je za danas najavljeno obraćenje Lavrova.

Prijem se održao u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike (ul. Andrićev venac 1).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading