ŠOLAKOVI MEDIJI OPET LEŠINARE! Pokušavaju da napakuju LOŠ UGOVOR u Fijatu Vučiću, a potpisan je za vreme TADIĆA i ĐILASA! (VIDEO)

Autor:

Vesti

13.05.2022

19:47

Samo nekoliko dana nakon što je Aleksandar Vučić saopštio da će se kragujevačkom „fijatu“ proizvoditi električni automobil tipa „Fijat panda“, N1 i Nova S pokušavaju da krivicu zbog problema radnika u ovoj fabrici prebace na predsednika.

ŠOLAKOVI MEDIJI OPET LEŠINARE! Pokušavaju da napakuju LOŠ UGOVOR u Fijatu Vučiću, a potpisan je za vreme TADIĆA i ĐILASA! (VIDEO)

Printscreen/Twitter/Detektor laži

- To je posledica verovatno loše sklopljenog ugovora, koji nismo videli, videli smo zacrnjen 90 posto - optužbe su sa Nove S.

Međutim, netransparentan ugovor potisan je upravo u vreme Tadića, Đilasa i Jeremića. Ugovor koji je tada dobila Savet za borbu protiv korupcije bio je zacrnjen i proglašen poslovnom tajnom, kao strogo poverljiv dokument.

 

 

Danilo Šukanović iz Saveta za borbu protiv korupcije rekao je tada:

- Kada sam video ovo, ja sam bio zaprepašćen, da ovako nešto može jedna institucija da pošalje drugoj instituciji u odgovru na nešto što po definiciji treba da bude transparentno i dostupno. - 

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
podesen

13.05.2022 20:10

E Srbijo, treba tebi staratelj na 100 godina .

Zeljko

13.05.2022 20:14

Što je najgore taj ugovor koji je potpisao Tadić i dalje traje, tek kada istekne može se pregovarati o boljim uslovima.