ŠOLAKOVI MEDIJI OPET LEŠINARE! Pokušavaju da napakuju LOŠ UGOVOR u Fijatu Vučiću, a potpisan je za vreme TADIĆA i ĐILASA! (VIDEO)

Autor:

Vesti

13.05.2022

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo nekoliko dana nakon što je Aleksandar Vučić saopštio da će se kragujevačkom „fijatu“ proizvoditi električni automobil tipa „Fijat panda“, N1 i Nova S pokušavaju da krivicu zbog problema radnika u ovoj fabrici prebace na predsednika.

ŠOLAKOVI MEDIJI OPET LEŠINARE! Pokušavaju da napakuju LOŠ UGOVOR u Fijatu Vučiću, a potpisan je za vreme TADIĆA i ĐILASA! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/Detektor laži

- To je posledica verovatno loše sklopljenog ugovora, koji nismo videli, videli smo zacrnjen 90 posto - optužbe su sa Nove S.

Međutim, netransparentan ugovor potisan je upravo u vreme Tadića, Đilasa i Jeremića. Ugovor koji je tada dobila Savet za borbu protiv korupcije bio je zacrnjen i proglašen poslovnom tajnom, kao strogo poverljiv dokument.

 

 

Danilo Šukanović iz Saveta za borbu protiv korupcije rekao je tada:

- Kada sam video ovo, ja sam bio zaprepašćen, da ovako nešto može jedna institucija da pošalje drugoj instituciji u odgovru na nešto što po definiciji treba da bude transparentno i dostupno. - 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
podesen

13.05.2022 18:10

E Srbijo, treba tebi staratelj na 100 godina .

Zeljko

13.05.2022 18:14

Što je najgore taj ugovor koji je potpisao Tadić i dalje traje, tek kada istekne može se pregovarati o boljim uslovima.