IMAĆEMO PARA ZA NOVA ULAGANJA, POVEĆANJA PLATA I PENZIJA: Predsednik Srbije Vučić prisustvovao ceremoniji zvaničnog otvaranja punionice vode u Neresnici (VIDEO)

Autor:

Vesti

10.05.2022

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić prisustvovao je danas ceremoniji zvaničnog otvaranja punionice gazirane vode Rosa Homolje u Neresnici u opštini Kučevo.

IMAĆEMO PARA ZA NOVA ULAGANJA, POVEĆANJA PLATA I PENZIJA: Predsednik Srbije Vučić prisustvovao ceremoniji zvaničnog otvaranja punionice vode u Neresnici (VIDEO)

Foto: TV Pink

Događaju su prisustvovali ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil i ministarka privrede Anđelka Atanasković, kao i vrh kompanije Koka-Kola koji je stavio naglasak na ponos kad je reč o novom pogonu i novom brendu - gaziranoj vodi Rosa Homolje iz netaknute prirode ovog kraja koja će biti plasirana ne samo u Srbiji nego i u regionu.

Obraćanje predsednika: Hvala na ovom velikom danu!

- Hvala na velikom danu, za samo 6 meseci krenula je proizvodnja i već imaju skoro 60 zaposlenih... Videli ste Mariju, majka joj je Rumunka, vratila se posle fakulteta u svoj rodni kraj, da ovde radi - rekao je predsednik Srbije naglasivši da dolazak jedne tako velike kompanije poput Koka-Kole u ovaj kraj Srbije garantuje ne samo stabilno poslovanje nego i profit.

Republika

Foto: TV Pink

 

Dodao je i da je Koka-Kola sponzor Olimpijskog komiteta ali i Sportskih igara mladih u koje ulaže veliki novac.

Imaćemo para za nova ulaganja, povećanje plata i penzija

Predsednik je nagladio i da će biti novca ne samo za nove investicije i nova ulaganja nego i za povećanje plata i penzija.

Vučić je naglasio i da mu nije jasno kad ga pitaju kako je srećan kad se otvara samo 60 radnih mesta...

- To je 60 ljudi, 60 novih porodica gde će to biti prva, druga ili treća plata posebno u kraju kao Homolje odakle nema kuće iz koje neko nije otišao u inostranstvo za boljim životom.. Nadam se da će se iz pepela podići i homoljska ptica feniks - rekao je predsednik izrazivši nadu da će ovo podstaći povratak u ove krajeve.

Ambasador Hil sve pozdravio na srpskom!

- Drago mi je što sam ovde s vama, to je veliki dan - rekao je sa osmehom američki predsednik u Srbiji Kristofer Hil koji je potom prešao na engleski rekavši da mu je tako lakše. Dodavši da je profesionalni diplomata, rekao je da nema boljeg predstavnika SAD u svetu od Koka-Kole za koju zna ceo svet.

Republika

Foto: TV Pink

Ambasador Hil

On je naglasio i da je Amerika ali i svaki Amerikanac ponosan na Koka-kolu ali i da je ponosan na ovaj novi pogon i na novi brend koji će se baš odavde izvoziti u svet.

Dolazak predsednika Vučića

- Veliko vam hvala na dočeku i dobrodošlici, dolaziću više, dolaziću češće! Uradićemo put do Tumana i put Kučevo - Petrovac, ali i bolnicu... Vidim veliki potencijal za razvoj turizma u ovom kraju ali treba nam još jedan veliki investitor - dodao je predsednik.

Republika

Foto: TV Pink

Predsednik Vučić na otvaranju

Predsednik je posle kratkog obraćanja nastavio posetu obilaskom novootvorenog pogona gazirane vode Rosa gde mu je objašnjeno kako fabrika funkcioniše.

Ceremonija otvaranja pogona zakazana je za 12 časova.

Marija, jel dobra voda!

Predsednik je nakratko porazgovarao i sa Marijom koja se po završenom fakultetu vratila iz Beograda u rodni kraj i zaposlila u laboratoriji novog pogona pa ju je predsednik sa osmehom upitao kakva je stvarno voda, jel dobra, bez obzira da li su tu poslodavci. Ona je rekla da jeste i da svi oni odatle tu vodu i piju.

Obilazak pogona

Domaćini su naglasili da je najviše novca uloženo u laboratoriju za proveru kvaliteta, te da su ponosni na novi pogon i 50 novozaposlenih u velikoj korporaciji koja posluje pod okriljem svetski poznate kompanije Koka-kola koja je nedavno proslavila 136. rođendan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Tamara

11.05.2022 03:58

Veliki dan za Srbiju. Vlast koja otvara nova radna mesta,koja dovodi investitore. Vlast koja podstice razvoj svih krajeva Srbije,da se investira podjednako. Nova radna mesta,vece plate su sigurna buducnost za nase mlade,da ne odlaze iz nase zemlje u inostranstvo. Mir,stabilnost i sigurnost su politika kojom se vodi Srbija.

Zoran

11.05.2022 06:05

Raduje nas ta vest. Predsednik ne bi obećao da nije siguran da može i da ispuni obećanje.

Vera

11.05.2022 09:46

Kako nema ni jednog komentara?