KRKOBABIĆ DAO PUNU PODRŠKU VUČIĆU: Ne treba da odustanemo od evropskog puta!

Autor:

Vesti

07.05.2022

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije izjavio da daje punu i bezrezervnu podršku stavovima predsednika Aleksandra Vučića.

KRKOBABIĆ DAO PUNU PODRŠKU VUČIĆU: Ne treba da odustanemo od evropskog puta!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) Milan Krkobabić izjavio je danas da ta stranka daje punu i bezrezervnu podršku stavovima predsednika Aleksandra Vučića o daljem ekonomskom i politickom razvoju zemlje, ističući da oni nemaju alternativu, prenosi Tanjug. 

- Snažna i rastuća ekonomija integrisana u svetske i evropske tokove, otvorena za nove investicije, a posebno redovne i rastuće zarade i penzije su preduslov u odbrani ključnih nacionalnih i državnih interesa - naveo je Krkobabić.

On je istakao da čvrsta opredeljenost predsednika Vučića da u narednom periodu penzije prate plate je ujedno i prava potvrda da dugogodišnji vrednosni stav PUPS-a i formula 3 P - penzije prate plate, nemaju valjanu alternativu.

- Istovremeno, izneti stavovi predsednika Vučića su jasan poziv građanima Srbije na jedinstvo, političku stabilnost i rešenost da ne odustajemo od svog evropskog puta, bez obzira na sve vojne i bezbednosne izazove u okruženju - zaključio je Krkobabić.

Predsednik Vučić istakao je, pored ostalog u petak u obraćanju javnosti, da će se, ukoliko se održi stabilnost i ako ne bude težih problema, u narednom periodu ići na značajnije povećanje penzija i plata.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading