ZAVRŠENI RAZGOVORI U BRISELU! Petković: Do pronalaženja trajnog rešenja, STIKERI OSTAJU NA TABLICAMA!

Autor:

Vesti

21.04.2022

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Kancelarije za KiM i glavni pregovarač Beograda Petar Petković rekao je posle današnjih razgovora u Briselu da će sporazum o tablicama od 30. septembra o režimu stikera i dalje biti na snazi.

ZAVRŠENI RAZGOVORI U BRISELU! Petković: Do pronalaženja trajnog rešenja, STIKERI OSTAJU NA TABLICAMA!

Foto: Tanjug

- To znači da se do pronalaženja trajnog rešenja na visokom nivou režim stikera nastavlja - rekao je Petković novinarima u Briselu.

On je rekao da je u Briselu razgovarao sa prištinskom stranom i da je ogromna pažnja bila posvećena pitanju registarskih tablica.


Istakao je da je sporazum od 30. septembra i dalje na snazi i da su to potvrdili i EU i specijalni izaslanik Miroslav Lajčak, kao i da za šest meseci Priština nije iznela nijedan predlog.

- Hoću da prenesem svim građanima Srbije i Srbima na KiM pred vaksršnjim praznicima da svi treba da budu mirni i da niko ne treba da brine - naveo je Petković, prenosi Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading