NAJGORE PROŠAO DRAGAN JOČIĆ! Brojni srpski političari jedva izvukli glavu u SAOBRAĆAJNIM NESREĆAMA! Rasim Ljajić nije, nažalost, jedini!

Autor:

Vesti

10.04.2022

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši ministar policije Dragan Jočić je posle saobraćajne nesreće 2008. ostao nepokretan.

NAJGORE PROŠAO DRAGAN JOČIĆ! Brojni srpski političari jedva izvukli glavu u SAOBRAĆAJNIM NESREĆAMA! Rasim Ljajić nije, nažalost, jedini!

Foto: printscreen

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije i bivši potpredsednik Vlade Srbije Rasim Lajić imao je jutros oko 9 sati tešku saobraćajnu nesreću koja se dogodila na auto-putu Beograd-Niš kod Ražnja. U nesreći je poginuo Ljajićev saradnik i partijski funkcioner, direktor javnog preduzeća Emisiona tehnika i veze Branko Gogić.

Političari su kao i drugi ljudi - niti su supermeni, niti otporni na povrede. Primera za tako nešto ima nebrojeno, a poslednji u nizu, pre jutrošnje nesreće Rasima Ljajića, bio je slučaj ministarke za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darije Kisić Tepavčević koja je zimus slomila ruku. Srećom, njena povreda nije teška, ali nažalost tokom godina bilo je primera da su političari, najčešće u saobraćajnim nesrećama, pretrpeli ozbiljne povrede, piše Kurir.

Najteži slučaj

Republika

Foto: Printskrin

Dragan Jočić

 

Jedan od najtežih je slučaj Dragana Jočića, funkcionera DSS i u to vreme ministra policije. On je doživeo 25. janura 2008. godine tešku saobraćajnu nesreću.

Do udesa je došlo na autoputu Beograd-Niš kod Velike Plane kada je službeno vozilo "mercedes benz", tip M 500 L udarilo u psa, izgubilo kontrolu, sletelo s puta i prevrnulo se više puta.

Ministar Jočić je zadobio teške povrede. Slomljen mu je peti vratni pršljen zbog čega je ostao nepokretan, a imao je i prelom karlice, ključne kosti i rebara koja su povredila pluća.

Ledenica u glavu

Republika

Foto: printscreen/TV Pink

Aleksandar Antić

 

Aleksandar Antić, funkcioner SPS i u to vreme ministar energetike, 4. decembra 2014. godine samo je pukom srećom ostao živ.

Njemu je u Majdanpeku, dok je davao izjavu novinarima u vezi sa naporima koje ekipe Elektromreža Srbije ulažu kako bi osposobile dalekovode i ovaj grad dobio struju, na glavu pala ogromna ledenica.

Srećom, ministar je imao šlem na glavi i prošao je samo sa mnjim hematomom. Da nije imao šlem sigurno bi na mestu ostao mrtav.

Pocepan trbušni mišić, izvađena slezina...

Đorde Milićević, šef poslaničke grupe SPS, 2. novembra 2018. imao je tešku saobraćajnu nesreću kada je auto marke "škoda oktavia" u blizini Valjeva sleteo sa puta i zakucao se u betonski zid.

Milićević je bio na suvozačevom sedišu, a od siline udarca pojas kojim je bio vezan ga je skoro presekao na pola. Desna strana trbušnog mišića mu je tom prilikom potpuno pocepana, zadobio je povrede tankog i debelog creva, a izvađena mu je i slezina.

Udes u Grdeličkoj klisuri

Slavica Đukić Dejanović, ministarka bez portfelja i potpredsednica SPS, povređena je u udesu koji se 2. marta 2017. godine dogodio kod Grdeličke klisure.

Ona je zadobila prelom ključne kosti i povredu ramena. U udesu su učestvovala dva teretna vozila i jedno putničko vozilo, a kao mogući uzrok nesreće navedeno je da je došlo do pucanja gume na automobilu u kome se nalazila ministarka.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
tole

11.04.2022 06:38

Jurcaju kao manijaci..