RADULOVIĆ NAJAVIO OSTAVKU! Suverenisti ispod cenzusa: Preispitaćemo dalji rad!

Autor:

Vesti

04.04.2022

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider pokreta Dosta je bilo i nosilac liste Suverenista, koja je ostala ispod cenzusa, Saša Radulović naveo je da će u narednim danima na organima te stranke biti analizirani rezultati, a da će on preispitati svoj dalji rad.

RADULOVIĆ NAJAVIO OSTAVKU! Suverenisti ispod cenzusa: Preispitaćemo dalji rad!

Foto: Tanjug/ T. RADOVANOVIĆ

Radulović se na Tviteru zahvalio svima koji su dali podršku listi Suverenista i uputio im izvinjenje što su njihovi glasovi ostali ispod cenzusa.

- Duboko smo verovali da ćemo ostvariti dobar rezultat. Građani su rekli drugačije i to moramo poštovati - napisao je Radulović noćas na Tviteru.

Naveo je da lično snosi punu odgovornost za sve odluke.

- U narednim danima na stranačkim organima ćemo trezveno sagledati i analizirati rezultate ovih izbora, odlučiti šta radimo dalje, a i ja ću lično preispitati svoj dalji rad u politici i stranci i stranački organi će o tome doneti odluke - napisao je Radulović.

Obratio se i članovima stranke Dosta je bilo, kojima je zahvalio što su, kaže, srce, kredibilitet, znanje, energiju i znoj uložili u stranku i kampanju.

- Krivica za rezultat nije na vama, već isključivo na meni i odlukama koje sam vam predlagao i donosio u vaše ime. Ja nigde ne idem, neću vas ostaviti, ali moramo zajedno trezveno da razmotrimo šta je najbolje za program koji nas je okupio. Glasači su ocenili naš rad i to moramo poštovati i snositi odgovornost. Suverenistička politika i program stranke Dosta je bilo je i dalje budućnost Srbije - dodao je Radulović.

Na osnovu 95,14 odsto biračkih mesta koje je obradila Republička izborna komisija (RIK), Suverenisti su na jučerašnjim parlamentarnim izborima osvojili 2,27 odsto glasova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading