NEZAPAMĆEN ODZIV: Vučić ubedljivo pobedio i u Cirihu

Autor:

Vesti

04.04.2022

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Među prvima koji su glasali bio je generalni konzul Republike Srbije u Cirihu Mihajlo Šaulić

NEZAPAMĆEN ODZIV: Vučić ubedljivo pobedio i u Cirihu

Foto: TV Pink/printscreen

Predsednik Aleksandar Vučić odneo je istorijsku pobedu na izborima ne samo širom Srbije već i u Švajcarskoj gde je u konzulatu u Cirihu zabeležena najveća izlaznost od uvođenja višestranačkog sistema. Interesovanje građana da iskažu svoju volju bilo je toliko da su mnogi prešli na stotine kilometara i strpljivo čekali u redu po sat vremena ne bi li iskoristili svoje pravo.

A kakva je njihova odluka najbolje govori podatak da je predsednik Vučić sa dvotrećinskom većinom bio ubedljivo prvi.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Vučić

Među prvima koji su glasali bio je generalni konzul Republike Srbije u Cirihu Mihajlo Šaulić koji je i čitavog dana pomno pratio tok izbora koji su prošli u savršenom redu.

U renoviranim prostorijama konzulata Srbije u Cirihu otvorili smo glasačko mesto i obavili građansku dužnost. Ujedinjeni možemo sve! Živela Srbija – napisao je konzul Šaulić koji je za nekoliko meseci uspeo da ojača veze među građanima naše zemlje koji žive u Švajcarskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading