OČEKUJEM ISTORIJSKU POBEDU VUČIĆA! Premijerka glasala i poručila: DA VEĆ SUTRA NASTAVIMO DA RADIMO U INTERESU GRAĐANA!

Autor:

Vesti

03.04.2022

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Ana Brnabić izjavila je da je danas najveći dan demokratije i da očekuje ubedljivu pobedu Aleksandra Vučića u prvom krugu na predsedničkim izborima.

OČEKUJEM ISTORIJSKU POBEDU VUČIĆA! Premijerka glasala i poručila: DA VEĆ SUTRA NASTAVIMO DA RADIMO U INTERESU GRAĐANA!

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Tanjug/Strahinja Aćimović

Ona je to rekla nakon što je glasala na biračkom mestu 34 u Školi za dizajn u Beogradu.

- Danas je najveći dan demokratije i ja se nadam da će najveći broj građana Srbije iskoristiti svoje pravo da izađe na izbore i da glasa za one ljude za koje misle da mogu da obezbede stabilnu budućnost, mir i prosperitet u narednom mandatu vlade u naredne četiri, odnosno u slučaju predsednika pet godina - rekla je Brnabić novinarima.

Republika

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Ana Brnabić na glasačkom mestu

 

Naglasila je da na predsedničkim izborima u prvom krugu očekuje, kako je kazala, ubedljivu i istorijsku Aleksandra Vučića.

Navela je da očekuje da će građani glasati za rad i rezultate, za odgovornost, za predanost, ozbiljnost, kao i za konkretne planove i programe, koje je predstavila SNS.

- Tako da očekujem da ćemo već od sutra ujutru 4. aprila nastaviti da radimo u najboljem interesu naše zemlje i našeg naroda - kazala je Brnabić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading