OBRATIO SE MIHA! Evo kako izgleda njegova borba sa leukemijom! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.04.2022

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbalski stručnjak Siniša Mihajlović nalazi se u bolnici gde se po drugi put leči od leukemije.

OBRATIO SE MIHA! Evo kako izgleda njegova borba sa leukemijom! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović

Mihajlović je bez obzira na sve probleme u svakom trenutku uz svoju ekipu, uz fudbalere Bolonje koji naredni meč igraju protiv lidera šampionata Milana. Miha se izabranicima obratio preko video linka iz bolnice Sant Orsloa.

- Nisam tu fizički, ali mentalno ću uvek biti sa vama. Svaki meč ću gledati i bićemo u komunikaciji. Nažalost, već smo ovo radili, ali siguran sam da ću se u ovoj sobi boriti za vas i siguran sam da ćete se vi boriti za mene. Pobedili smo ovu bolest ranije, zajedno možemo opet, ne sumnjam u to. Život se ne živi bez problema, već uprkos problemima. Život nije prava linija, ima krivine, uspone i padove. Ali uvek ustaneš i nastaviš putovanje - rekao je Srbin.

- Kada je teško, tada se vidi hrabrost i reakcija. Postoje dva puta, jedan je destruktivan, kada se žališ i kad gubiš nadu. Drugi je konstruktivni kada tražiš pozitivne stvari i da se držiš toga. Pobediću ovu bolest, imam vere u doktore, tako da želim entuzijazam, a ne zabrinuta lica. Znam da ću pobediti. Znam da je vama teško zbog rezultata, a ne zbog nastupa. Nije najlakše igrati sa Milanom, ali biće uz vas pun stadion i neće ni njima biti lako - zaključio je Mihajlović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading