VUČIĆ objasnio čime HRANI DUŠU! Evo i koga zove u šetnju kada je NERVOZAN! Predsednik otkrio malo poznate detalje iz PRIVATNOG ŽIVOTA!

Autor:

Vesti

31.03.2022

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednički kandidat SNS Aleksandar Vučić je u okviru gostovanja na TV Pink rekao da je važno definisati prioritete.

VUČIĆ objasnio čime HRANI DUŠU! Evo i koga zove u šetnju kada je NERVOZAN! Predsednik otkrio malo poznate detalje iz PRIVATNOG ŽIVOTA!

Foto: TV Pink/printscreen

- Od nekoliko sam premijera čuo da su veće efekte rada imaju u drugom mandatu. Bio sam pet godina premijer i pet godina predsednik. Uvek grešite kada želite sve da postignete. Zato je važno definisati prioritete kako bi postigli rezultat - rekao je Aleksandar Vučić.

On je dodao da nema smisla da kuka, ali da postoje neke stvari zbog kojih krivi sebe.

- Ne mogu sebi da oprostim jer sam video da Kinezi kupuju sve, očigledno su videli da nadolazi velika kriza. Ne znam zašto nisam preduzeo iste mere. Koga drugog da krivim? Kasnili smo bar pet meseci u kupovini sirovina.

Vučić je objasnio kako hrani svoju dušu. 

- Volim da čitam knjige i da igram košarku. Kada sam nervozan pozovem Sinišu Malog ili Anu Brnabić da prošetamo - kaže Vučić.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading