HILJADU POZNATIH PODRŽALO ALEKSANDRA VUČIĆA! "Podržavamo težak rad, rezultate i NAPREDAK!"

Autor:

Vesti

31.03.2022

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više od 1000 poznatih ličnosti podržalo je predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića i listu "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve".

HILJADU POZNATIH PODRŽALO ALEKSANDRA VUČIĆA! "Podržavamo težak rad, rezultate i NAPREDAK!"

Foto: Printscreen/instagram/avucic

Aleksandar Vučić

Na spisku poznatih ličnosti su profesori univerziteta, akademici, pisci, glumci, reditelji i naši najuspešniji sportisti

- Mi ne pružamo podršku samo jednom predsedničkom kandidatu. Mnogo više od toga, danas podržavamo jednu politiku, ideju i viziju. Podržavamo težak rad, rezultate, jasan napredak. Dajemo svoj glas za nadu, za budućnost i one koji dolaze posle nas. Odlučujemo se za mir, za prijatelje i otvorenost. Svesni toga da država nije igračka koju možete dati svakom, da su nam danas, više nego ikad, potrebni mudrost i jasan stav. Ubeđeni da su dela, a ne prazne reči, ono što se računa i ono što se pamti, računajući da nije vreme za opasne eksperimente, nego za dokazana rešenja. Mi pružamo punu podršku onome koji je u ovu zemlju verovao više nego bilo ko drugi i pokazao nam koliko lepa i velika može da bude. Zato što dela govore - objavljeno je u ime 1000 javnih ličnosti koji su podržali predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića.

 

Foto: Printscreen

 

 

Foto: Printscreen

 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading