ISTINA JE! Vučić je ispričao anegdotu - glavni akteri su Brnabićeva i Dačić! EVO O ČEMU SE RADI!

Autor:

Vesti

29.03.2022

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ispričao je anegdotu o premijerki Ani Brnabić i predsedniku Skupštine Ivici Dačiću.

ISTINA JE! Vučić je ispričao anegdotu - glavni akteri su Brnabićeva i Dačić! EVO O ČEMU SE RADI!

Foto: printscreen

Gostujući po prvi put kod Ognjena Amidžića, Vučić je potvrdio da je tačno da je premijerku zvao u 6 ujutru u vezi sa malinama.

Predsednik se dotakao i amnegdote koju je premijerka Brnabić ispričala kada ju je predsednik pozvao rano ujutru, kako bi je pitao za cenu maline.

- Istina je da sam izvukao neku kutijicu malina u šest ujutru i zvao Anu. Pogledam da li su iz Arilja ili odakle, kad ono Maroko. A Maroko nema maline. To je valjda neki reeksport iz Maroka. Koliko god sam lud ili evo, u ovoj emisiji, ja ne znam da se foliram, ali takav sam - rekao je predsednik a onda se osvrnuo i na saradnju sa Dačićem.

- To Dačić zna, u pola sedam, sedam sam ga zvao, on je imao trik. Tada on spava, ja ga jedno jutro ne zovem, zove on mene u sedam da nešto kao pita pa da može da nastavi da spava. Ja to provalim, pa sam onda ja njega zvao opet u sedam i 15. Ležem oko 23 h ili oko ponoći, nekad i kasnije. Imam visok pritisak iako uzimam terapiju, pa ne mogu da spavam, a navikao sam da ustajem rano pa eto - kazao je šef države.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading