SRBIJA NIJE NIČIJA SLUŠKINJA, NI RUSIJE NI AMERIKE! Krucijalna poruka predsednika Vučića: Uradili smo ono što je u interesu naše zemlje!

Autor:

Vesti

27.03.2022

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije poručio je da Srbija neće uvoditi sankcije Rusiji-

SRBIJA NIJE NIČIJA SLUŠKINJA, NI RUSIJE NI AMERIKE! Krucijalna poruka predsednika Vučića: Uradili smo ono što je u interesu naše zemlje!

Foto: printcreen

- Srbija nije ničija sluškinja i ne izvršava ničije naloge, ni Rusije, ni Amerike, niti bilo koga drugo - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na pitanje o tome da li će Srbija da uvede sankcije Rusiji.

- Uradili smo ono što je u interesu naše zemlje, ali morate da imate u vidu da je Srbija osudila napad na Ukrajinu, da se ponašala u skladu sa međunarodnim javnim pravom, ozbiljno i odgovorno“, rekao je Vučić.

- Srbija je samostalna i nezavisna zemlja. Srbija ima iskustvo kakvo mnogi nemaju, a to je iskustvo iz devedesetih godina, dodao je predsednik Srbije. „Pitam lažove iz Gardijana, kad ste napadali Srbiju, da li je to bila agresija, kada vi napadate suverenu zemlju. Mi na jednak način u formalno-pravnom smislu tretiramo i napad na Srbiju i napad na Ukrajinu. Šta je to bilo kada ste tukli nevinu Srbiju bez odluke UN. Skupilo se vas 19 batinaša i siledžija da napadnete jednu zemlju - navodi Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading