DAČIĆ I PALMA U JAGODINI: Vučić kao predsednik i Dačić kao premijer su dobitna kombinacija za SRBIJU! (FOTO)

Autor:

Vesti

26.03.2022

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

U prepunoj sportskoj hali u Jagodini održana je predizborna konvencija liste Ivica Dačić – premijer Srbije, koalicije SPS – Jedinstvena Srbija – Zeleni Srbije.

DAČIĆ I PALMA U JAGODINI: Vučić kao predsednik i Dačić kao premijer su dobitna kombinacija za SRBIJU! (FOTO)

Foto: Republika.rs

- Ja sam došao u Jagodinu zato što uvek iz Jagodine krećemo u pobedu i zato što vi u Jagodini imate nešto što drugi nemaju, a to je Dragan Marković Palma - istako je na početku svog govora predsednik SPS Ivica Dačić.

- Kada je Marković govorio da nasipa puteve do njiva kamenom i kada je rekao da se u Jagodini sada mercedesom ide do njive neki su se iz opozicije smejali. Oni bi da poljoprivrednik propadne da bi oni mogli da se voze merecdesom po Terazijama - kazao je Dačić.

Foto: Republika.rs

Ivica Dačić i Dragan Marković Palma u Jagodini

- Ja sam ponosan što se nalazim na čelu čelične koalicije SPS – Jedinstvena Srbija već 14 godina. Danas je retkost da se toliko dugo neko slaže, uglavmom se svi svađaju. Naš zajednički cilj je jaka i stabilna Srbija, Srbija socijalne pravde i u ovim kriznim vremenima najvažnija je državna stabilnost, a rešenje za to na izborima 3. aprila je Aleksandar Vučić predsednik Srbije, Ivica Dačić premijer Srbije - rekao je Dačić.

Foto: Republika.rs

Ivica Dačić i Dragan Marković Palma u Jagodini

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma poručio je da građani treba da glasaju za rezultate.

- Ima nekih iz opozicije koji nešto napišu i kažu kako nije tačno to što Palma priča da je urađeno u Jagodini. Da li ćete više verovati lažnim natpisma na A4 papiru ili onome što vaše oči vide - upitao je Marković, nakon čega je podržan gromoglasnom podrškom u jagodinskoj sportskoj hali.

Foto: Republika.rs

Ivica Dačić i Dragan Marković Palma u Jagodini

- Moramo da sačuvamo poljoprivrednika, srpskog domaćina tako što treba da se povećaju subvencije za poljoprivredu koje bi pokrile novonastalu razliku između inputa i gotovog proizvoda, zbog povećanja cena veštačkog đubriva i goriva izazvanog svetskom krizom - kazao je Marković.

- Ova koalicija nikada neće glasati za takozvano nezavisno Kosovo, nikada neće glasati da Srbija uđe u NATO, nikada nećemo podržati Rio Tinto i slične kompanije koje zagađuju okolinu, nikada više nećemo podržati da strani investitor dobije državne subvencije, a da početna plata radnicima bude manja od 50 000 dinara i nikada neće glasati da se dva muškarca ili dve žene venčaju u crkvi - poručio je Dragan Mraković Palma i pozvao sve da na izborima 3. aprila za predsednika Srbije glasaju za Aleksandra Vučića, a za parlamentarne izbore Ivicu Dačića za premijera, odnosno listu pod rednim brojem dva, istakavši da je to dobitna kombinacija za Srbiju.

Foto: Republika.rs

Ivica Dačić i Dragan Marković Palma u Jagodini

Na predizbornoj konvenciji u Jagodini predstavljen je i Tim za Jagodinu ove koalicije u kome se nalaze najugledniji jagodinski lekari, medicinske sestre i tehničari, prosvetni radnici, privrednici, poljoprivrednici, socijalni radnici, sportisti i kulturni delatnici, a u kulturno umetničkom programu nastupio je KUD „Kablovi“ iz Jagodine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Zozon 33

27.03.2022 10:25

Kako da ne bivsi ministri u vreme Milosevicu su do bitna kombinacija za dalje rasprodaju Srbije... Crveno komunjarski radikalska sprega unistili celu zemlju...

KUMANOVO

28.03.2022 19:46

JEDINI PRAVI POLITICAR BALKANA JE DACIC ! IVICE SAMO NAPRED . Politicar u pravom smislu ! Svi drugi su PRAVNICI ,FILOZOFI PSIHOLOZI , GENERALI I VOJNICI POSLUSNICI. DACIC DO POBEDE !