HOĆE da nam RUŠE državu! Vukadinović o mračnom scenariju čija je realizacija krenula! Ozbiljno UPOZORENJE!

Autor:

Vesti

18.03.2022

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U tom kontekstu treba gledati i Đukanovićev intervju za RTCG i njegov govor o “hibridnom ratu”.

HOĆE da nam RUŠE državu! Vukadinović o mračnom scenariju čija je realizacija krenula! Ozbiljno UPOZORENJE!

Foto: Printscreen

Đorđe Vukadinović, urednik “Nove političke misli”, komentarisao je na svom Tviter profilu izjavu američkog političkog analitičara i saradnika fondacije „Džejmstaun” Janoša Bugajskog, inače omiljenog političkog analitičara lidera SSP Dragana Đilasa.

Naime, Bugajski je izjavio da je “u Srbiji potreban drugi Majdan”, na šta je Vukadinović odgovorio.

Vukadinović je rekao da to nisu samo tlapnje jednog bošnjačko-albanskog lobiste, već obrisi mračnog i opasnog scenarija, te praktično poručio da ovim hoće da nam sruše državu.

“Drugi Majdan” u Srbiji?! Nisu to samo tlapnje jednog bošnjačko-albanskog lobiste, već obrisi mračnog i opasnog scenarija za destabilizaciju regiona, na kojem već uveliko rade neke regionalne i zapadne strukture.

Republika

Foto: printskrin

 

 

On je takođe dodao da sinoćni intervju crnogorskog predsednika Mila Đukanovića za RTCG, kao i njegov govor o “hibridnom ratu” protiv Crne Gore treba gledati u tom kontekstu.

Republika

Foto: printskrin

 

 

I u tom kontekstu treba gledati i sinoćni Đukanovićev intervju za RTCG i njegov govor o “hibridnom ratu” protiv Crne Gore i da je SPC samo “produžena ruka velikosrpske i ruske agresije”. Izgleda da su u poslednjim događajima mnogi prepoznali šansu za obračun sa Srbijom?! – konstatovao je Vukadinović.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading