UDARNO, PINK DAO BESPLATNE TERMINE: Počinje predstavljanje predsedničkih kandidata, OTKRIVAMO SVE POJEDINOSTI!

Autor:

Vesti

17.03.2022

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavljanje predsedničkih kandidata i parlamentarnih lista za izbore zakazane za 3. april počeće večeras u specijalnoj emisiji na TV Pink, otkriva Republika.

UDARNO, PINK DAO BESPLATNE TERMINE: Počinje predstavljanje predsedničkih kandidata, OTKRIVAMO SVE POJEDINOSTI!

Foto: Printscreen

Svakog radnog dana predsednički kandidati i predstavnici parlamentarnih listi koje su ušle u izbornu trku u 17.30 časova na najgledanijoj televiziji moći će da predstave svoje planove i programe.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čija je kandidatura za drugi mandat nedavno prihvaćena biće prvi gost ružičaste televizije.

Foto: Tanjug/N. MIHAJLOVIĆ

 

 

Kako Republika saznaje, juče je na TV Pink trebalo da gostuje Zdravko Ponoš, ali je on tražio drugi termin zbog, kako je naveo, ranije zakaznih obaveza, a TV Pink mu je izašla u susret i gostovanje je zakazano za 24. mart.

Sa druge strane, i pored svih obaveza koje ima kao šef države, predsednik Vučić obratiće se građanima u planiranom terminu. 

Specijalnu emisiju vodiće Irina Vukotić koja u izjavi za Republiku poručuje da je reč o velikoj odgovornosti.

- Ali i velikom izazovu. I dalje ću raditi Jutarnji program, paralelno - navodi ona za Republiku.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

 

 

Kako saznajemo, poziv da gostuju na ružičastoj televiziji dobili su svi predsednički kandidati kao i liste koje je proglasila Republička izborna komisija, ali je Marinika Tepić odbila da se pojavi na TV Pink. 

Podsetimo, vlasnik kompanije Pink Media Group Željko Mitrović nedavno je najavio da će ta medijska kuća svim učesnicima na izborima omogućiti besplatne termine.

- Danas smo izvršili žreb koji se odnosi na raspored njihovog pojavljivanja na TV Pink. Prema mišljenju našeg regulatora, da bi ravnomerno i ravnopravno bili zastupljeni i da bi transparentnost bila visokom nivou, svi moraju imati iste kriterijume pojavljivanja i ipak neće moći da se šalju video materjali, što sam nagovestio kao mugućnost pre dvadesetak dana. Regulator je bio izričit da se moramo opredeliti ili za jednu ili za drugu opciju - naveo je nedavno Mitrović i svim učesnicima na izborima poželeo uspeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading