ČURUG DOČEKAO VUČIĆA: Uradićemo fabriku i dvoranu - dovodimo i nove investitore

Autor:

Vesti

13.03.2022

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki broj građana okupio se u centru Čuruga da dočeka predsednika Aleksandra Vučića.

ČURUG DOČEKAO VUČIĆA: Uradićemo fabriku i dvoranu - dovodimo i nove investitore

Foto: SNS

Vučić je rekao da će novi put ka Čurugu biti urađen u celini, kao i put Čurug-Žabalj. 

- To je dva miliona evra investicije, to država uzima za sebe. Takođe ćemo da uradimo i fabriku vode u Gospođincima. Uradićemo i dvoranu ovde u Čurugu, kako bi mladi iz svih okolnih mesta mogli da je koriste - rekao je predsednik.

On je rekao da onog sekunda kada budemo imali razvijenu mrežu auto-puteva, čiji će deo prolaziti kroz žabaljsku opštinu, Čurug i druga mesta biti otvorena za investitore.

- Radićemo i verujem da ćemo uspeti da dovedemo jednom ozbiljnog investitora u opštinu Žabar. To znači i nove poslove, ali i da će lokalna samouprava imati više novca za vas. Borili smo se za bolnice, pruge i puteve, ali nismo stigli u svako mesto. Ja ne obećavam ono što nećemo moći da uradimo, ali ovo što sam vam rekao će sigurno biti završeno - kaže predsednik.

Republika

Foto: SNS

 

Vučić se danas već obratio meštanima Kaća, Bačke Palanke i Kucure.

Vučić je upozorio meštane Čuruga da će narednih dana dolaziti u njihovo mesto da obećavaju da će teći med i mleko, i istakao da zna da građani cene samo rad i trud.

- Planiram da dođem ponovo ovde ispred crkve kada uradimo sve obećano, da vas pitam da li ste zadovoljni - istakao je on.

Predsednik kaže da je preopterećen svime što se dešava u Ukrajini, i pozvao je građane da shvate da su ozbiljnost i odgovornost važniji nego ikada.

- Vidim mnogo roditelja sa decom. Ovi izbori su pitanje šta ćemo ostaviti našoj deci. Da izbegnemo sukobe i mlade ljude naučimo odgovornosti. Ja neću držati zapaljive govore o političkim protivnicima. NJihova dela govore za njih, a o nama govori sve što smo uradili. Sami vidite ko čuva stabilnost i mir. Izbori nisu igra, niti je država igračka - rekao je Vučić.

Republika

Foto: SNS

 

On je ispričao i jednu anegdotu o prethodnim izborima, i biračkom mestu u Libanu, gde su naši mirotvorci.

- I dobili smo većinu glasova, ali je nekih 30 odsto dobio onaj Beli. I pitao sam se zašto je to tako, prihvatio sam kritiku i trudio sam se da radim bolje. Ali danas to ne smemo da radimo. Danas se neodogovornost skupo plaća. Moramo da pokažemo da smo posvećeni i ozbiljni. Da čuvamo naše interese, da ne zatvaramo naše veze sa Rusijom, ali i da znamo kakve probleme imamo ako ostanemo jednostrani - naveo je predsednik.

Vučić kaže da mu je neshvatljivo da neko pokušava da izbriše Dostojevskog i Čajkovskog.

- O kome ćete da učite decu. Hoću da zemlju izvučemo iz te sveopšte histerije. I da naši ljudi razumeju da imamo samo jednu zemlju. Jednu jedinu Srbiju, i o njoj moramo da brinemo, i da je sklonimo iz sveg ovog ludila. Vodite računa o tome - rekao je on.

Republika

Foto: SNS

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading