Vučić pohvalio srpske građevince

Autor:

Vesti

11.03.2022

22:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pohvalio je glavne izvođače radova na Dedinju 2, domaću kompaniju "W. D. Konkord vest", navodeći da oni ugovorene projekte završavaju čak i pre roka.

Vučić pohvalio srpske građevince

Foto: ST/P. Divac

- Hoću da zahvalim ljudima iz kompanije "Konkord vest", koji dobro rade svoj posao i završavaju obaveze i pre roka - rekao je Vučić prilikom prvog obilaska građevinskih radova na projektu Dedinje 2, u julu 2020.

Budući da je "Konkord vest" izgradio i kompletan objekat doma zdravlja u Borči, predsednik je čestitao ovoj kompaniji.

- Želim da čestitam kompaniji "Konkord vest" i da im kažem hvala, ovo nije prvi projekat koji ste uradili dobro i na vreme. Želim i da nastavite da radite na taj način jer svaki projekat koji završite je dobra referenca za vas i dobijaćete više posla - naveo je Vučić nakon što su bili završeni radovi na izgradnji Doma zdravlja u Borči.

Ova domaća kompanija je, osim ova dva velika i važna projekta za Srbiju, uradila još nekoliko uspešnih projekata. Među njima su i radovi na rekonstrukciji Opšte bolnice "Stefan Visoki" u Smederevskoj Palanci, radovi na prokupačkoj bolnici, uređenje Hrama Svetog Save, Aerodroma "Nikola Tesla", izgradnja Naučno-tehnološkog parka u Nišu, radovi na gasovodu "Južni tok" u Svilajncu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Duki

12.03.2022 10:11

Srbija ima kadar, samo sto svi idu za vecim novcem jer se brzo zivi i sve je skupo.

Mirkic

12.03.2022 15:55

Vucic boli srbiju,njene sve gradjane...od obicnog radnika gradjevinca do jakih intelektualaca...

Ljubomir

12.03.2022 19:00

Kapa dole šta su izgradili.