KADIROV BIRANIM REČIMA O SRBIJI! Braćo, nećemo vam ovo zaboraviti! POSEBNU PORUKU POSLAO PREDSEDNIKU VUČIĆU!

Autor:

Vesti

10.03.2022

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Čečenije Ramzan Kadirov, čije se trupe na strani Vladimira Putina bore u Ukrajini, zahvalio se Srbiji što nije uvela sankcije Ruskoj Federaciji.

KADIROV BIRANIM REČIMA O SRBIJI! Braćo, nećemo vam ovo zaboraviti! POSEBNU PORUKU POSLAO PREDSEDNIKU VUČIĆU!

Foto: printscreen

On je je u intervjuu Tanjugu istakao da Rusija i on lično nikada neće zaboraviti da Srbija, jedina uz Belorusiju, nije uvela sankcije i posebno se zahvalio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na politici mira.

- Predsednik Srbije Aleksandar Vučič i predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko primer su nesebičnog služenja svojoj otadžbini. Oni su nacionalni lideri i istinske patriote svojih zemalja, koji se u svojoj unutrašnjoj i spoljnoj politici rukovode interesima sopstvenog naroda, a ne sankcijskom psihozom anglo-saksonskog sveta. Naše zemlje povezuju mnogovekovne bratske veze prijateljstva i saradnje u svim sferama života. Veoma mi je drago da politika koju sprovode srpske i beloruske vlasti, ne obaziruci se na agresivni spoljni pritisak, doprinosi jačanju mira i sloge između naših država. Rusija ni u jednom trenutku nije zaboravljala dobra dela! Nećemo zaboraviti ni mi, braćo - naveo je Kadirov.

Poruka Muslimanima u Srbiji

Kadirov je poslao poruku muslimanima koji žive u Srbiji.

- Sa velikim zadovoljstvom prenosim tople pozdrave u svoje i u ime celog bratskog čečenskog naroda svim muslimanima u Srbiji. Želim im miran i uspešan život za dobrobit cele Srbije. Pamtimo i zahvalni smo srpskim muslimanima i svim Srbima na sprovođenju događaja u znak sećanja na našeg prvog predsednika, heroja Rusije Ahmat-Hadžija Kadirova. Prošle godine je ova zemlja bila i domaćin međunarodnog okruglog stola posvećenog 70. godišnjici Ahmat-Hadžija. Prošlog leta su mi se stanovnici Raške oblasti u Srbiji obratili sa molbom o izgradnji škole za hafize u Novom Pazaru. Između Srbije i Čečenske Republike u sastavu Rusije, uspostavljene su tople prijateljske veze koje nameravamo da aktivno razvijamo u korist Srbije i naše velike otadžbine - Rusije - zaključio je Kadirov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vojvodina

10.03.2022 13:40

Nakaza!!!

Odgovori 4 27
Hahahaah

13.03.2022 16:34

@Vojvodina očekivan komentar od austrougara i separatista