Završena sednica Predsedništva SNS! Brnabić: Imamo najboljeg KANDIDATA!

Autor:

Vesti

06.03.2022

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon sednice predviđena je konferencija za medije.

Završena sednica Predsedništva SNS! Brnabić: Imamo najboljeg KANDIDATA!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Nakon zavšetka sednice građanima se obratila premijerka Srbije Ana Brnabić koja je objavila da će Aleksandar Vučić biti kandidat za predsednika Srbije na predstojećim izborima. 

- Aleksandar Vučić je kandidat koalicije "Aleksandar Vučić - zajedno možemo sve" - rekla je premijerka na samom početku obraćanja. 

- Imamo najboljeg kandidata. Izbori su ozbiljna stvar i neće biti laki - rekla je Brnabić. 

- Utoliko mi je draže što je Vučić naš kandidat. Naš cilj je da napravimo istporiju, da odnesemo pobedu u prvom krugu - navela je premijerka. 

- Njegova ozbiljnost i posvećenost poslu i sve što je radio kao predsednik vlade i republike, pokazuju da sve ovo za njega nije samo posao, već posvećenost Srboiji, srpskom narodu i svim građanima Srbije. Verujem da će ljudi glasati i za dela i rezultate, ali i za njegovu posvećenost. I za punu predanost svih ovih godina i da će Srbija nastaviti da pobeđuje. Danas su nam potrebni snaga i stabilnost, sigurnost više nego ikada. Naša kampanja će biti pozitivna, mi poštujemo sve političke kandidate, Srbija pobeđuje tamo gde nikada nismo mislili da možemo da pobeđujemo. Nudimo mir i sigurnost, zato je naš kandidat Aleksandar Vučić. Sutra u 18 časova mitingom u Leskovcu počenje naša kampanja, kampanju počinjemo u Jablaničkom okrugu - rekla je premijerka. 

Pristižu članovi stranke

Sednica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS), na kojoj će biti odlučeno ko će biti kandidat te partije na predsedničkim izborima 3. aprila, počela je danas posle 10 sati.

Sednica se održava iza zatvorenih vrata, a nakon nje predviđene su izjave za medije.

Predsednik Aleksandar Vučić nešto posle 10 časova stigao je u sedište stranke na Novom Beogradu.

U sedište naprednjaka među prvima su stigli Vladimir Ðukanović, Miroslav Čučković, Jorgovanka Tabaković, Branislav Nedimović, Vladimir Orlić, Marija Zdravković, a zatim su stigli i Mirsad Ðerlek, Siniša Mali, Goran Vesić, Maja Gojković, Miloš Vučević, Zlatibor Lončar...

Nakon njih stigli su i Goran Knežević, Jadranka Joksimović, Nebojša Stefanović, Igor Mirović, Nikola Selaković, Marija Obradović, Ana Brnabić, Aleksandar Šapić, Tomislav Momirović...

Vučić je u subotu rekao da će Predsedništvo SNS danas odlučiti ko će biti kandidat za predsednika, ali nije želeo da otkriva da li će on prihvatiti kandidaturu, budući da ga stranačke kolege predlažu za kandidata.

On je rekao i da neće ostati na čelu stranke nakon izbora.

Koalicioni partneri SNS, pre svega SPS i Pokret socijalista, isticali su ranije da je za njih Vučić jedino prihvatljiv kao zajednički predsednički kandidat na izborima i da lider SNS jedini može da iznese "borbu" koju nosi predsednička funkcija, kao i da simboliše rezultate koji su postignuti poslednjih deset godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Julija

06.03.2022 10:31

Aleksandar Vučić je jedini pravi kandidat. Jedini koji zaslužuje da vodi državu. Nadamo se da će prihvatiti da vodi i dalje. Jer jedino uz njega Srbija može da se nada boljoj budućnosti.

Marinko

06.03.2022 10:38

Aleksandar Vučić.

Mina

06.03.2022 13:14

Brnabićka apsolutno u pravu., Vučić je najbolji kandidat za predsednika , jer se svojim delima dokazao!

Peka

06.03.2022 19:33

Nastavljamo dalje. Pravi izbor, jer Srbija mora da se razvija.