HIBRIDNI RAT! Vučić odbrusio hejterima iz regiona: SMETA IM NAPREDAK SRBIJE!

Autor:

Vesti

28.02.2022

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić ocenio je danas da se protiv Srbije vodi hibridni rat i da je jedini razlog toga nemogućnost naših suseda da prihvate napredak Srbije u mnogim oblastima.

HIBRIDNI RAT! Vučić odbrusio hejterima iz regiona: SMETA IM NAPREDAK SRBIJE!

Foto: Tanjug

- Hibridni rat se vodi jer se ne raduju uspesima Srbije. Iz dela regiona koji su mislili da su rešili sve, ušli u EU i NATO, zdrobili Srbiju i da je srpska vojska nestala. I sada, odjednom, Srbija dvostruko brže raste od njih i po bruto društvenom proizvodu, jača i vojska, i zašto to da vole? Njihovo ponašanje je logično - rekao je Aleksandar Vučić u Kragujevcu nakon početka izgradnje pogona jedne nemačke fabrike.

On je rekao da se njemu čini neverovatno što neko, u momentu kada se vodi rat u Ukrajini, nema fokus na tom problemu nego sve koristi za napad na Srbiju.

- U bar tri zemlje ne bave se ni sa čim drugim nego Srbijom. A šta mislite, da će da nam čestitaju što imamo bolji Klinički centar nego u Zagrebu i Ljubljani zajedno? - rekao je Vučić.

Govoreći o najavama nemačkog državnog vrha da planira investicije od 100 milijardi evra u obnovu naoružanja i vojne opreme, Vučić je rekao da niko ne može da se poredi sa tom zemljom.

- Biće to najsnažnija armija i potpuna promena svega što smo imali do sada. A na nas viknu kada uložimo 500 - 600 miliona ili milijardu i nešto - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Anči

28.02.2022 14:18

Srbija nikad bolja i jača. Naravno da će im biti krivo, jer im ništa ne ide po planu. Jedino im je preostalo da nas napadaju.

marco

28.02.2022 19:43

Srbija je naglo napredovala u poslednjih desetak godina da zemlje regiona ne mogu to da prihvate i koriste svaku priliku da njen uspeh umanje i ponize.

Ivana

28.02.2022 20:47

Srbija vise nije zemlja poniznih građana i destrukcije, sada smo zemlja razvoja i napretka. Neka tako i ostane, a zemlje u regionu neka samo zavide...