Pokret socijalista: Narod će odlučiti da li želi nastavak Vučićeve politike napretka ili želi Srbiju dvojkaša Aleksića i njegovog tasta koji se obogatio od socijalne pomoći

Autor:

Vesti

23.02.2022

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokret socijalista odgovorio funkcioneru Narodne stranke Miroslavu Aleksiću koji je izneo niz laži i uvreda na račun Aleksandra Vučića.

Pokret socijalista: Narod će odlučiti da li želi nastavak Vučićeve politike napretka ili želi Srbiju dvojkaša Aleksića i njegovog tasta koji se obogatio od socijalne pomoći

Foto: Tanjug/O. TOSKIĆ

"Umesto što laže i vara narod, doduše malobrojni, Aleksić bi trebao prvo da objasni svoj lopovluk.
Umesto što je izgovarao laži i vređao inteligenciju građana Niša i Merošine, Aleksić je najpre morao da odgovori kako je  nameštao poslove svojoj ženi i tastu na štetu građana Trstenika i kako je dok je bio na čelu Trstenika, svom prijatelju Predragu Stevanoviću, velikom poreskom dužniku omogućio da ima monopol prilikom uvođenja gasifikacije, obzirom da je Stevanović, baš čudno, već imao celokupnu izgrađenu gasovodnu mrežu, naravno bez dozvole. 

Za potrebe uvođenja gasifikacije opština Trstenik se zadužila kod banaka za 100 miliona dinara na ime kupovine četiri kontejnerske gasne centrale i 12 kondenzovanih gasnih blokova. Pljačke građana Trstenika su dela Miroslava Aleksića. 

Aleksić je oštetio i državnu kasu kada je prvo osnovao porodični fond, odnosno nevladinu organizaciju Fond za unapređenje resursa građana sa ženom i tastom, a potom tasta isključio iz fonda i postavio ga na mesto direktora Nacionalne službe za zapošljavanje. 

Tako je Aleksić sa svojim tastom sklapao milionske poslove pod maskom raznih projekata koji su najčešće išli preko ispostave Nacionalne službe za zapošljavanje u Kruševcu. Pribavio je milione za svoj i ženin fond preko tasta i ispumpao ogroman novac iz državnog budžeta. To su dela Miroslava Aleksića. 

Tako je Aleksić dok je bio na čelu Trstenika kupio jeftino zemljište na planiranoj trasi Moravskog koridora kako bi posle mogao da skupo naplati i preproda zemljište. 
O Aleksandru Vučiću govore pruge, mostovi, hiljade kilometara puta, fabrike, najsavremenije bolnice. 

Srpski narod će 3. aprila odlučiti da li želi nastavak Vučićeve politike napretka i razvoja ili želi Srbiju dvojkaša Aleksića i njegovog tasta koji se obogatio od socijalne pomoći", odgovorio je Pokret socijalista funkcioneru Narodne stranke Miroslavu Aleksiću koji je izneo niz laži i uvreda na račun Aleksandra Vučića u Nišu i Merošini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading