PUPS PREDSTAVIO POSLANIČKE KANDIDATE: Zajedno sa SNS u bici za jaču Srbiju

Autor:

Vesti

22.02.2022

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

PUPS i SNS nastupiće na republičkim i gradskim izborima na zajedničkoj listi "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" sa zajedničkim kandidatom za predsednika republike.

PUPS PREDSTAVIO POSLANIČKE KANDIDATE: Zajedno sa SNS u bici za jaču Srbiju

Foto: PUPS

Budući poslanici i odbornici PUPS uputili su poruku građanima Srbije:

- Naziv naše liste "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" je više nego jasan. Samo zajedno možemo da gradimo jednu novu i za sve prihvatljivu Srbiju - Srbiju ekonomski snažnu i sposobnu da se odupre svim iskušenjima. Srbiju koja jemči svojim građanima boljitak i lično dostojanstvo. Srbiju u koju se mnogi rado vraćaju, a iz koje mladi ne odlaze. Glasajući za ovu listu, glasate za sebe i našu državu Srbiju.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

 

PUPS na zajedničkoj listi ima 10 kandidata za narodne poslanike u republičkoj Skupštini i četiri kandidata za odbornike za Skupštinu Beograda.

Na listi kandidata za poslanike se uz predsednika PUPS i aktuelnog ministra za brigu o selu Milana Krkobabića, diplomiranog ekonomiste, nalaze i Hadži Milorad Stošić, oficir u penziji, Momčilo Vuksanović, zamenik predsednika Saveza penzionera Srbije, Stefan Krkobabić, diplomirani menadžer za odnose s javnošću...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading