NATO KANDIDAT FORMIRA NATO TIM! Zdravko Ponoš saopštio da mu je Srđan Dragojević savetnik za vođenje države, a Dragojević objavio: Srbija mora u NATO! (VIDEO)

Autor:

Vesti

20.02.2022

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đilasov predsednički kandidat i NATO lobista, Zdravko Ponoš, otkrio je da će sastaviti tim u kojem će biti i Srđan Dragojević koji je saopštio da "Srbija mora u NATO".

NATO KANDIDAT FORMIRA NATO TIM! Zdravko Ponoš saopštio da mu je Srđan Dragojević savetnik za vođenje države, a Dragojević objavio: Srbija mora u NATO! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Kandidat Dragana Đilasa za predsednika Srbije, Zdravko Ponoš ponovo je potvrdio svoje preferencije o članstvu Srbije u NATO tako što sastavlja tim koji će da uvede našu državu u Alijansu.

- Ja sam već negde najavio da ću formirati predsednički savet i to već u kampanji da bih pokazao kako ću ja tome pristupiti iz oblasti koje nisu moja uža kompetencija. I oblast prava i oblast zdravstva i oblast prosvete i kulture i takve stvari... Tako da danas sam praktično dogovorio sa Srđanom Dragojevićem i Sinišom Kovačevićem da oni budu u toj ekipi savetničkoj iz oblasti kulture - rekao je Ponoš u Utisku nedelje.

Kakve savetnike bira Ponoš dovoljno govori Dragojevićev tvit u koje govori o tome da bi Srbija trebalo da bude deo NATO. Podsetimo, Srđan Dragojević je na svom Tviteru objavio da je “samo u Srbiji moguće da postoji 65 odsto građana koji ne žele da uđu u NATO u svetlu sadašnje krize u Ukrajini”.

Foto: Tviter/printscreen

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
Julija

20.02.2022 21:02

Ponosu, Srdjanu je mesto u Nato. Ovde u Srbiji ne..Nikada nece doci na vlast. Jer je ne zasluzuju.

Odgovori 12 3
Jelena

20.02.2022 21:30

Uzasna kampanja, uzasni kandidati...

Odgovori 11 3
Sava

20.02.2022 21:49

Loš si čovek! Sećam se vremena kada sam bio u aktivnoj vojnoj službi, kada je veliki broj mojih kolega oterano iz Vojske Srbije i pored velike hrabrosti koju su iskazali u ratnim dejstvima na Kosovu a oteran su po naređenju tadašnjeg načelnika Zdravka Ponoša

Odgovori 13 3
Veljko

21.02.2022 06:55

@Sava - On je samo izvršavao Nato komande.