ZDRAVKO PONOŠ JE NATO GENERAL! Iznete do sada nepoznate činjenice o Đilasovom kandidatu za predsednika!

Autor:

Vesti

13.02.2022

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Brnabić je u večerašnjoj emisiji Hit Tvit iznela jasne dokaze da je kandidat opozicije za predsednika Zdravko Ponoš "de fakto" NATO čovek.

ZDRAVKO PONOŠ JE NATO GENERAL! Iznete do sada nepoznate činjenice o Đilasovom kandidatu za predsednika!

Foto: Printskrin

Brnabić je ocenila da su odnosi u opoziciji zanimljivi i kompleksni, ali da je svakako Ponoš NATO general.

Republika

Foto: Printskrin

Ana Brnabić

 

- To ne kažem ni u pozitivnom, ni u negativnom smilsu, već kao činjenicu, to se vidi iz više depeša Vikiliksa. To nije bilo u neskladu sa tadašnjom politikom - rekla je premijerka Srbije i ukazala da se u jednoj od njih navodi da je Ponoš rekao da se zalaže za punopravno članstvo Srbije u NATO paktu.

General Milorad Stupar, koji je takođe gost u emisiji, rekao je da Ponoš nije bio kompetentat da bude načelnik Generalštaba.

Republika

Foto: printskrin

Milorad Stupar

 

- Takozvanu reorganizaciju vojske su sprovodili protivustavno i protivzakonito, po onome što je zamislio Tadić ili po naređenima NATO pakta. Jedan od protivzakonitih poteza je i postavljenje Ponoša. Nigde se ne dešava da se za načelnika generalštaba postavlja komandir voda - rekao je Stupar.

- Oni nije bio osposoljen za rukovođenje jednim tako sliženim sistemom. Postavljen je partijski na to mesto, samovoljom, protivzakonito odlukom tadašnjeg predsednika. To je operacija "Ćuran" kojom je borbena sposobnost srpske vojske smanjena na 60 odsto, sa 400 bataljona, su je sveli na 100. Oni su pravili vojsku za NATO misije, a ne za odbranu države.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading