BIO ŽIV KAD SU GA IZVUKLI IZ VODE! Oglasila se porodica tragično nastradalog ambasadora Olivera Antića! DEMANTUJU PORTUGALCE!

Autor:

Vesti

20.02.2022

06:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Olivera Antića demantovala je napise o tome da je on stradao tako što se bacio s litice.

BIO ŽIV KAD SU GA IZVUKLI IZ VODE! Oglasila se porodica tragično nastradalog ambasadora Olivera Antića! DEMANTUJU PORTUGALCE!

Foto: youtube.com/printscreen

- Svi koji koji su ga poznavali, znaju da je život posvetio svojoj porodici, narodu, svojim studentima, pravu i pravdi - saopštila je porodica Olivera Antića, ambasadora Srbije u Portugaliji, koji je u petak nesrećnim slučajem izgubio život.

Porodica tvrdi da je netačna informacija portugalskog CM žurnala, koju je preneo Rojters, a prema kojoj je Antić izvršio samoubistvo.

Portugalski medij je naime preneo da je Antić naredio vozaču da stane i da se potom bacio u more kod poznate turističke atrakcije Boka de Inferno u blizini Lisabona.

Porodica tvrdi da je ambasador izašao iz automobila, telefonirao, a potom se okliznuo i pao u more, kao i da postoji video-snimak koji to dokazuje.

Mediji su preneli da su odmah alarmirani pomorska policija i vatrogasci, te da je Antić bio živ kad su ga izvukli iz vode.

Reanimacija je počela odmah, ali je Antić preminuo.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
tomi

20.02.2022 07:27

eto,znaci porodica je bila sa njim u vozilu,i znaju sta se desilo!Nesme se verovati soferu,jer profesor je bio psihicki normalan!

Žika

20.02.2022 16:36

Profesor je bio izuzetan čovek,natprosečno inteligentan. Nikada ne bi izvršio samoubistvo-to otpada. A nesrećni slučajevi se na žalost dešavaju svakodnevno. Ovo je veliki gubitak! Izražavam najdublje saučešće porodici.