SAVO PAĆOTI DA SLAVI VUČIĆA! PO KRATKOM POSTUPKU: U Kanadi bi ostao bez žute banke!

Autor: B. B.

Vesti

18.02.2022

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savo Manojlović iz udruženja Kreni-promeni u narodu poznat kao Savo Paćoti (zbog luksuznih cipela u kojima protestuje) trebalo bi u zvezde da kuje državno rukovodstvo i Aleksandra Vučića jer da nekim slučajem ovo što radi u Srbiji radi u Kanadi, na računu mu ne bi ostala ni žuta banka.

SAVO PAĆOTI DA SLAVI VUČIĆA! PO KRATKOM POSTUPKU: U Kanadi bi ostao bez žute banke!

Foto: Tanjug/AP

U Srbiji je njemu za godinu dana rada tog pokreta leglo 225.000 evra, od čega 146.550 iz inostranstva, a ostatak - 78.450 evra odavde.

E, a da živi u Kanadi, ostao bi bez toga. I ko zna čega sve još. Imovina bi mu bila zamrznuta, suspendovano auto-osiguranje...

Tako, naime, u toj državi prolazi svako za koga se posumnja da ima bilo kakve veze s protestima.

A kamoli da je učesnik, daleko bilo organizator demonstracija. I to prema najnovijim merama, koje je aktivirao kanadski premijer Džastin Trudo.

Republika

Foto: printscreen/N1

 

Trudo je, podsetimo, najavio zamrzavanje ličnih bankovnih računa demonstranata koji se protive koronamerama. Banke će, i to bez potrebe za sudskim nalogom, moći da zamrznu lične račune bilo koga ko je povezan s protestima. Svakome ko je uključen u demonstracije može biti suspendovano i osiguranje vozila.

Protesti u Kanadi, podsetimo, krenuli su od bunta kamiondžija protiv pravila da moraju da budu vakcinisani da bi prešli američko-kanadsku granicu, pa su prerasli u šire nezadovoljstvo KOVID ograničenjima.

U Srbiji, s druge strane, grupica demonstranata predvođena Savom Paćotijem maltretira građane, policiju, nanosi štetu državi i za to još dobija novac od NVO povezanih s Rokfelerom, Sorošem... Ironični bi mu poručili da zahvali što je na vlasti Vučić, a ne neki Trudo. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading