S KIM SI, TAKAV SI! Đilas podržao Radovanovića jer imaju zajedničke ciljeve a jedan im je posebno bitan - UNIŠTITI VUČIĆA!

Autor: Republika

Vesti

17.02.2022

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đilas kontinuirano radi na tome da uništi i razori svaki uspeh aktuelne vlasti, koji ga po svoj prilici podseća na sopstveni neuspeh

S KIM SI, TAKAV SI! Đilas podržao Radovanovića jer imaju zajedničke ciljeve a jedan im je posebno bitan - UNIŠTITI VUČIĆA!

Foto: twitter.com/printscreen

Mržnja prema sopstvenom narodu doživljava kulminaciju! Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas danas je potpisao sporazum, od strane predstavnika osam opozicionih stranaka, a čiji je inicijator novinar Rade Radovanović koji tvrdi kako je Srbija počinila više genocida u Srebrenici, Prijedoru, Sarajevu, Mostaru..

Uz to, Radovanović je srpskog člana Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika oslovljavao narcisom, a kao krajnji cilj za sve sramne laži koje iznosi ima samo jedno – da padne predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

 

 

Iz ovoga se može zaključiti da Radovanović, pored toga koliko je opsednut time da se sruši predsednik Vučić i što ne preza da sopstveni narod ponizi i optuži za nepostojeće genocide, deli iste karakterne osobine sa svojim simpatizerom Đilasom kome smeta sve što je srpsko i kontinuirano radi na tome da uništi i razori svaki uspeh aktuelne vlasti, koji ga po svoj prilici podseća na sopstveni neuspeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mala plava

18.02.2022 06:44

Đilas bira onakve kakvi su mu po karakteru i ljudskom i politickom slicni