ŽELIM VAM DOBRO ZDRAVLJE I USPEH: Ministar Lavrov uputio čestitku povodom Dana državnosti

Autor: Republika

Vesti

17.02.2022

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

LAvrov uveren da će dogovori Rusije i Srbije doprineti jačanju međusobnog poverenja.

ŽELIM VAM DOBRO ZDRAVLJE I USPEH: Ministar Lavrov uputio čestitku povodom Dana državnosti

Foto: Tanjug/AP

Minisatr spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov uputio je čestitku ministru spoljnih poslova Srbije Nikoli Selakoviću povodom Dana državnosti, uz poruku da je cilj da se nastavi aktivan dijalog sa Beogradom o svim pitanjima bilateralne i međunarodne agende.

- Visoko ocenjujemo dinamiku rusko-srpske saradnje koja se odvija u koordinatama strateškog partnerstva i zasnovana je na viševekovnim duhovnim vezama između naroda naših zemalja - naveo je Lavrov u čestitki.

Lavrov je uveren da će važni dogovori, koje su Rusija i Srbija do sada postigle, doprineti daljem jačanju međusobnog političkog poverenja i dati snažan podsticaj saradnji u oblastima od vitalnog značaja za dve zemlje.

- Želim Vam dobro zdravlje i uspeh, a svim Vašim sunarodnicima blagostanje i prosperitet - zaključio je Lavrov.

Srbija Dan državnosti - Sretenje slavi u spomen na početak Prvog srpskog ustanka 15. februara 1804. godine i čin proglašenja Sretenjskog Ustava Kneževine Srbije 15. februara 1835. godine.

(Republika/Novosti)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading