DRUŽE SAVO, JE L' PROŠLA MUKA OD ONOLIKE PRASETINE?! Savo Paćoti na aparatima, rasturen lažni ekolog!

Autor: Republika

Vesti

17.02.2022

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović rasturio je lažnog ekologa Savu Manojlovića, u narodu poznatijeg kao Savo Paćoti.

DRUŽE SAVO, JE L' PROŠLA MUKA OD ONOLIKE PRASETINE?! Savo Paćoti na aparatima, rasturen lažni ekolog!

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Vladimir Đukanović, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke ironično se osvrnuo na proteste lažnih ekologa pod dirigentskom palicom Sava Manojlovića.

Đukanović je ocenio da način na koji su Manojlović i njegove pristalice održale protest za Dan državnosti ispred Palata Srbija, nije ništa drugo nego pokušaj samoreklamiranja.

Republika

Foto: Tanjug/T. RADOVANOVIĆ

 

- Posle skoro pet dana oglasio se drug Savo. Valjda dok je prošla muka od onolike prasetine. Ne menjajte teze druže Savo. Način na koji ste vi držali protest je ništa drugo do privlačenje pažnje i pokušaj samoreklamiranja i to nema nikakve veze sa ekologijom. Verujem da je zabava bila ok - napisao je Đukanović nakon što je prethodno Manojlović odgovorio na njegov tvit od 14. feburara u kome je poslanik SNS napisao:

 

 

- Apel Savi Manojloviću da ne zakida na dnevnicama botovima i da za svakog ostavi malo krtine i neku plećkicu kada dođu po keš u šator. Nema smisla da junački u borbi sa prasetinom prva linija fronta sve sama pokrka.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Duksi

17.02.2022 10:59

Dobili milion dolara. U šatoru se dele dnevnice i prasetina. Neće oni da dele sendviče.

Ilija

17.02.2022 14:57

Lažni ekolozi prasećih brigada se nakrkali. Dobili pare iz inostranstva.