ADIL MAKSUTOVIĆ RASKRINKAO ĐILASOVU ELITU: Latentno rasistička i transparentno džukačka izjava gospodina Gorana Markovića!

Autor:

Vesti

04.02.2022

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni srpski pevač makedonskog porekla Adil Maksutović oštro je kritikovao izjave Gorana Markovića u vezi sa nedavno podignutim spomenikom Stefanu Nemanji u Beogradu.

ADIL MAKSUTOVIĆ RASKRINKAO ĐILASOVU ELITU: Latentno rasistička i transparentno džukačka izjava gospodina Gorana Markovića!

Foto: ST/D. KADIĆ

Adil Maskutović

Podsećamo, do novog ekscesa Markovića došlo je u emisiji "Utisak nedelje" kada su kod Olje Bećković gostovali Goran Marković i kandidat Dragana Đilasa za gradonačelnika Beograda, Vladeta Janković, koji su zgrozili Srbiju svojim stavovima.

"Alo!" je i ranije pisao o problematičnom govoru Gorana Markovića, koji je igrom sudbine proglašen za "ličnost godine".

Pevač Adil je ocenio kako je izjava Markovića o premeštanju spomenika Stefanu Nemanji u Marinkovi baru "latentno rasistička i transparentno džukačka", te kritikovao i ostale u studiju koji su smatrali da je izjava bila duhovita.

Adil je svoj stav podelio na zvaničnom Instagram profilu, a u galeriji pogledajte šta je sve imao da kaže o Markoviću i njegovim predlozima koji su zabrinuli Srbiju:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
nesko09

06.02.2022 09:08

Nisam imao priliku da slusam g.Maksutovica i ne mogu da komentarisem njegovu izjavu.Sta znaci dzukacki?To bi moglo da bude nesto kao lajanje,zavijanje i sl.Ako se neko ne slaze sa G.Markovicevom izjavom,i ako mislim da je nisu razumeli u kontestu u kojem je izgovorena,ne treba da daje izjavu u stilu av,av,av ili nekog drugog jezika nepoznato narodu.