PORTPAROLKA BORISA TADIĆA UNIŠTILA ĐILASA: Od kada on "ujedinjuje" opoziciju, ona nikad nije bila razjedinjenija!

Autor:

Vesti

24.01.2022

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Komad, portparolka Borisa Tadića još jednom jasno rekla ko je Dragan Đilas.

PORTPAROLKA BORISA TADIĆA UNIŠTILA ĐILASA: Od kada on "ujedinjuje" opoziciju, ona nikad nije bila razjedinjenija!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Ona je istakla da Đilas želi da celu opoziciju podredi sebi i svojoj samovolji, i da od kad takvi ujedinjuju opiziciju, ona nikad nije bila razjedinjenija!

- Zajednički kandidat se zajedno dogovara i stranke zajedno izlaze sa predlogom pred javnost. Nakon ovakve najave Ponoš više ne može biti zajednički kandidat ni tog bloka. Ovim se se odrekli ideje o zajedničkom kandidatu i ostavili samo mogućnost da se podrži ili ne Đilasova volja.

Foto: Printscreen

 

 

 

Još jednom se pokazalo da je za određene iz opozicije svako jedinstvo samo sinonim za volju jednog pojedinca, a svaki dogovor samo dogovor da se sledi volja samo jednog čoveka. Od kada takvi "ujedinjuju" opoziciju, nikada ni opozicija, ni stranke nisu bile razjedinjenije.

Đilas kaže da je Ponoš idealan kandidat jer nije "čovek određene stranke, i neće deliti narod". Osim što je čovek iz stranke (i to druge) i osim što je već podelkio čak i sopstvenu koaliciju. Svako ima pravo da se kandiduje, pa čak i ako se navode besmisleni razlozi za to - napisala je Martina Komad na Tviteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading