NIKO NE ZNA ŠTA SE DEŠAVA SA DAŠOM MRKONJIĆ! Nije se pojavila ni na četrdesetodnevnom pomenu suprugu! ISKLJUČILA SVE TELEFONE!

Autor:

Vesti

23.01.2022

17:55

Dragana Daša Mrkonjić, zakonita supruga pokojnog Milutina Mrkonjića, bivšeg ministra i počasnog predsednika SPS, iako lošeg zdravlja, nije propustila da se na sahrani oprosti od njega.

NIKO NE ZNA ŠTA SE DEŠAVA SA DAŠOM MRKONJIĆ! Nije se pojavila ni na četrdesetodnevnom pomenu suprugu! ISKLJUČILA SVE TELEFONE!

Printskrin

Otad, Mrkonjićeva se potpuno povukla, nije se pojavila ni na četrdesetodnevnom pomenu i gotovo nikom se ne javlja na telefon. O njoj se, kako se saznaje, brine brat iz Australije koji je došao u Srbiju uoči sahrane i smestio je u porodičnu kuću.

- Daša se nekoliko dana posle sahrane javila socijalistima da se zahvali na organizaciji sahrane. Pitali su je da li joj bilo šta treba i rekli da uvek može da se javi, jer su pokojnog Milutina Mrkonjića svi u stranci veoma cenili i smatraju da je briga o njoj sada njihova dužnost. Ona se zahvalila, ali se otad nikom više nije javljala. Isključila je i telefone. Od njene porodice smo saznali da joj je veoma teško posle smrti Mrkonjića, ali želi da tuguje u samoći i ne bi da bilo koga opterećuje - rekao je za Kurir izvor iz te stranke.

Dodao je da je kontakt s Dašom držao ministar Branko Ružić, jer je on bio jedan od najbližih Mrkonjićevih prijatelja.

Komentari (0)

Loading