OVAKO FUNKCIONIŠE FABRIKA LAŽI! Poslušajte kako je opozicija pokušala da LAŽIRA rezultate referenduma: SNIMAK KOJI SVE OBJAŠNJAVA!

Autor:

Vesti

19.01.2022

21:38

U nedelju uveče nakon referenduma nastao je snimak koji objašnjava kako se opozicija dogovara da laže i krade pa da za to optuže predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

OVAKO FUNKCIONIŠE FABRIKA LAŽI! Poslušajte kako je opozicija pokušala da LAŽIRA rezultate referenduma: SNIMAK KOJI SVE OBJAŠNJAVA!

printscreen/pink

Na snimku se čuje šef Dveri za Jagodinu Stefan Vuk Milanović koji u nedelju uveče nakon završenog glasanja na referendumu pravi plan za izbornu krađu.

- Pošto ovi rezultati tek pristižu, da mi lepo izađemo sa nekim stavom, recimo 44-45 odsto, i da to zvanično guramo za Jagodinu, ja ću, kao, da odradim statistiku, kao što je RIK ono, daću ovom što mi je dizajner da deluje profesionalno i da mi tu izvučemo izlaznost… - rekao je između ostalog Milanović, dodajući: i da mi od toga napravimo kao da je u Jagodini glasano "NE".

Snimak je ekskluzivno objavila televizija "Pink".

Ovaj snimak predstavlja dokaz i objašnjava kako se opozicija dogovara da leže i krade, a da za sve to okrivi predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

A Jagodina je glasala ovako: Opciju DA podržalo je 61.1 odsto, a opciju NE 38.9 odsto.

Bonus video:

 

Komentari (21)

Loading
Ana

20.01.2022 00:00

Nema laži, nema prevare. Dokazi su tu, pa da vidimo kako će nadležni reagovati na ovo. Ove ljude treba sankcionisati, ovo je kradja i nameštanje glasanja! Sramota, sve sami kradljivci i lažovčine!

Milorad

20.01.2022 00:55

Na sve je spremna opozicija čak na brutalne laži. Kako se opozicija dogovara da lAže i krade, a da za sve to okrivi predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

TADEJ

20.01.2022 07:54

Bolesnici čime se bave, svi znaju da su lazovi a da ovako mogu da lazu nije normalno!