SRBIJA JE DONELA VAŽNU ODLUKU: Premijerka se oglasila na Instagramu, građani su odlučili o svojoj budućnosti

Autor: Republika

Vesti

17.01.2022

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Ana Brnabić zahvalila je danas svim građanima koji su izašli na referendum, a posebno onima koji su na listiću zaokružili "da", jer će zahvaljujući uspehu na referendumu Srbija po prvi put dobiti nezavisno pravosuđe i samostalno tužilaštvo.

SRBIJA JE DONELA VAŽNU ODLUKU: Premijerka se oglasila na Instagramu, građani su odlučili o svojoj budućnosti

Foto: Tanjug/S. MILJEVIĆ

- Čestitam svim građanima Srbije na uspehu referenduma. Napravili smo veliku korak u jačanju vladavine prava i daljoj demokratizaciji našeg društva - napisala je Brnabić na svom zvaničnom Instagram profilu.

Premijerka je naglasila da će Srbija po prvi put u svojoj istoriji dobiti nezavisno pravosuđe i samostalno tužilaštvo, čime nastavljamo da jačamo naše institucije.

Republika

Foto: Tanjug

 

Izrazila je uverenje da ćemo svi tek u godinama pred nama shvatiti koliko je veliki i značajan posao urađen u nedelju, 16. januara 2022. godine.


- Hvala svima koji su izašli na referendum, posebno onima koji su zaokružili "DA", čime su pomogli da bude doneta veoma važna odluka za budućnost naše zemlje - poručila je Brnabić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Balkan

17.01.2022 11:52

Wow fantasticno, ukinut cenzus izaslo jedva 30% biraca, da nije bilo ljudi sa KiM bilo bi jos manje, ali je uspeh jer nema cenzusa, pa ono oko 30% izgleda tako veliko, sto znaci da smo sada mnogo blize EU, fantastican uspeh. Ziveli

Veljko

17.01.2022 19:41

Sada da nagovorimo članice EU da i one učine isto.