PAMĆENJE KAO KOD RIBICE! Đilas se ponovo obrukao: Proziva Vučića a on se sam divio gradonačelniku Ljubljane

Autor: Republika

Vesti

14.01.2022

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Đilas i njegova udarna igrla Marinika Tepić opet su sami sebi uskočili u stomak.

PAMĆENJE KAO KOD RIBICE! Đilas se ponovo obrukao: Proziva Vučića a on se sam divio gradonačelniku Ljubljane

Foto: ST/P. DIVAC, N. Pančić

Da su ostali gotovo bez gaća, dokazao im je Glavni urednik Srpskog telegrafa Milan Lađević koji Đilasa poznaje iz davnih dana i vrlo dobro zna šta je pričao, te ga nije mrzelo da pronađe izjavu koju je nekadašnji gradonačelnik dao za medije i tako ga skroz raskrinkao crno na belo.

Kako se bliže izbori Dragan Đilas i njegovi puleni odavno su zasukali rukave i krenuli u kampanju. Ali ne u onu klasičnu gde bi trebalo da građanima pokažu šta je program i plan njihove stranke već onu priljavu koja ne može da prođe a da se ne napadne predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Svesni da u toj trci nemaju apsolutno nikakvih šansi, jer su kod naroda sve svoje prokockali za vreme njihove vladavine, ništa drugo im ne preostaje nego da na kontu predsednika Vučića ugrabe neki glas ili poen kod onih koji misle slično kao oni.

Tajkunski mag koji u svom vlasništvu ima nekoliko medijskih kuća koje ne služe ni za šta drugo već samo za pljuvanje predsednika Vučića, ovaj put je iskoristio priliku da na osnovu špekulacija na svom portalu objavi tekst u kome je gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković navodno Vučićev kandidat za gradonačelnika Beograda.

Međutim i da je tako, Đilas je za Jankovića trebal oda obavesti svoju najbližu saradnicu Mariniku Tepić koja očigledno bez nadzora na tviteru iznosi razne budalaštine ne kontajući da u 90 odsto slučajeva ispadne glupa.

A kako, to je upravo trebao da joj kaže njen šef koji je još davne 2011. godine dok je bio član Demokratske stranke i gradonačelnik Beograda divio se radu i uspehu istog onog Jankovića za kog sada proziva predsednika Vučića, rekvši da bi jednoga dana voleo da postigne isto ono što je Janoković postigao u Ljubljani.

S toga, gospođo Tepić pre nego što pokušate da budete pametni i vickasti prvo se konsultujte sa svojim šefom da ne ispadnete glupi. I da, pored ovih 700.000 fenomenalnih SNS-ovaca koje ste ironično predložili, smeje vam se i ostatak Srbije.

 

 

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dera

14.01.2022 18:33

Đilkoš i njegova Rumunika Čobanu. Lažovi.