ŠAČICA ĐILASOVIH HULIGANA NAPADALA LJUDE I NA BOŽIĆ! Na lažnim ekološkim protestima u Novom Sadu i Beogradu skandalozno maltretiranje ljudi! (VIDEO)

Autor:

Vesti

08.01.2022

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lažni ekolozi, pod patronatom Dragana Đilasa i njegovih pajtosa, opet su se danas i juče okupili u Novom Sadu i nastavili po ulicama da presreću ljude i prave im "sačekuše".

ŠAČICA ĐILASOVIH HULIGANA NAPADALA LJUDE I NA BOŽIĆ! Na lažnim ekološkim protestima u Novom Sadu i Beogradu skandalozno maltretiranje ljudi! (VIDEO)

Foto: Printskrin

Šačica razularenih Đilasovih pristalica je pod lažnim ekološkim parolama blokirala puteve u ova dva grada, bacala se ljudima po automobilima i ometala ih da obave svakodnevne obaveze.

Revoltiran narod nije znao šta će, pokušavao je da urazumi lažne ekologe, koji su ih vređali.

Kako su izgledali protesti lažnih ekologa u Novom Sadu i kako su se ponašali pogledajte u video ispod: 

 

 

 

A ovako u Beogradu:

 

 

 

Jedna žena zarobljena juče u koloni, očitala im je lekciju:

 

Odreknite se telefona, odreknite se auta, zabranite pušenje! Koja ekologija? Vas 20 došlo da blokira put! Svi su očajni zbog vas šačice ljudi! Zbog vas debila ću opet da glasam! - poručila je ona maloj grupi okupljenih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Pierre

08.01.2022 13:14

Samo pendrek ovo resava , stoka drugacije me razume . Izvinjavam se kravama i ostalim domacim zivotinjama ,one su razumnije od ovih idiota , Djilas i kompanija bitangi !

Jeka

08.01.2022 13:30

Stoka ostaje stoka.Bednici jedni ,jedini koji trujete prirodu i ljude ste vi lažni ekolozi i dušebrižnici.Jadni !

Radnik

08.01.2022 13:32

Svakome sad treba da se piše kazna po 100.000 dinara zbog nererda.Rio Tinto može sa vojkom NATO da uđe da iskopava litijum.Sve je ovo zbog nećega drugog,ne zbog litijuma.

МиБ

08.01.2022 17:07

Само сатанисти ово раде на Божић... уживају да Србију и Србе кољу, бомбардују .... свакаква зла да чине када Срби славе Божић и Васкрс...