DAĆEMO SVE OD SEBE DA PRONAĐEMO MLADIĆA IZ SPLITA! Vučić o nestanku Mateja Periša: POLICIJA IMA SKICU ONOGA ŠTO JE MOGLO DA SE DESI!

Autor: Republika

Vesti

03.01.2022

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da srpska policija čini sve kako bi pronašla Mateja Periša, mladića iz Splita koji je u novogodišnjoj noći nestao u Beogradu.

DAĆEMO SVE OD SEBE DA PRONAĐEMO MLADIĆA IZ SPLITA! Vučić o nestanku Mateja Periša: POLICIJA IMA SKICU ONOGA ŠTO JE MOGLO DA SE DESI!

Foto: printscreen

Nakon obilaska kasarne "Rastko Nemanjić" u Pančevu gde je prisustovao održavanju vojne vežbe, predsednik Srbije je odgovarao na novinarska pitanja.

- Nadam se da će naši nadležni organi uspeti da nađu mladića iz Splita. Matej mislim da se zove. I zbog njega i zbog njegove porodice. Naša policija rade sve. Već imaju skicu onoga što je moglo da se dogodi. Potrebno je da damo sve od sebe da pronađemo mladića - kazao je predsednik Srbije dodajući da je jutros dobio sve informacije o tom slučaju.

- Ima tu detalje, to će vam policija saopštiti - kazao je predsednik.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zeljko

03.01.2022 15:12

PNaša policija ima sigurno da uradi dobar posao i da učini sve što može.

Miki

04.01.2022 02:07

Šteta što se desila još nerazjašnjena nesreća i da nije nje ovo bi bio najlepši doček na tlu Evrope.