"PAUK" ODNEO ČEDIN AUTOMOBIL: Jovanović se bahato parkirao na trotoaru ispred Centralnog zatvora, PARKING SERVIS MORAO DA REAGUJE! (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

22.12.2021

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović ostao je bez svog automobila!

"PAUK" ODNEO ČEDIN AUTOMOBIL: Jovanović se bahato parkirao na trotoaru ispred Centralnog zatvora, PARKING SERVIS MORAO DA REAGUJE! (FOTO)

Foto: Tanjug/Republika

Čedomir Jovanović ostao bez automobikla

Ekipa Parking Servisa, kako saznajemo, privremeno je oduzela Jovanoviću luksuzni "rejndž rover diskaveri", pošto je lider LPD svog ljubimca parkirao nasred trotoara u Bačvanskoj ulici nedaleko od Centralnog zatvora.

U trenutku objavljivanja ovog članka nije poznato šta je je Jovanović radio kod CZ, al je sasvim sigurno da je napravio saobraćajni prekršaj, zbog čega je takozvani "pauk" morao da ukloni njegovo vozilo.

Republika

Foto: Republika.rs

Automobil Čedomira Jovanovića u Bačvanskoj ulici

Inače, kako je Republika već pisala, danas je na društvenim mrežama objavljena šok fotografija koja takođe pokazuje bahatost pojedinih beogradskih vozača, naročito kada je u pitanju parkiranje.

Tako se na fotografiji koja je objavljena na mrežama može videti nepropisno parkiran automobil marke "hamer", koji stoji nasred autobuskog stajališta! 

Republika

Foto: Republika.rs

"Pauk" uklanja nepropisno parkiran automobil Čedomira Jovanovića

 

Vozač je svoj "hamer" parkirao u Takovskoj ulici, kod broja 33, nemareći za propise niti za pešake.

Takođe, bahati vozač blokirao je Ulicu Cara Dušana, jer je svoj "citroen" i pored dosta slobodnih mesta parkirao na tramvajske šine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Anđelko

23.12.2021 08:30

Али, што волимо реч ''бахато'' кад је паркирање у питању!

Govor mržnje

23.12.2021 12:54

Išao u Tempo da kupi makarone iz Fidelinke