KAKO ZINU, TAKO SLAŽU! Bruka đilasovskog portala: NAPALI MINISTARKU, USLEDIO BRUTALAN DEMANTI!

Autor: Republika

Vesti

20.12.2021

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mediji pod kontrolom tajkuna Dragana Đilasa iz dana u dan nastavljaju sa plasiranjem laži!

KAKO ZINU, TAKO SLAŽU! Bruka đilasovskog portala: NAPALI MINISTARKU, USLEDIO BRUTALAN DEMANTI!

Foto: Tanjug/T. Valič/printscreen

Portal Direktno objavio laži o ministarki Dariji Kisić Tepavčević

Na meti opozicionih propagandista sa portala Direktno ovoga puta našla se ministarka Darija Kisić Tepavčević.

Ovaj portal, koji se promoviše kao objektivan i nezavistan, a zapravo reč je o opozicionom megafonu lidera opozicije, masno je slagao da je stambena komisija Vlade Srbije ministarki Kisić Tepavčević dodelila stan u centru Beograda, u Siminoj ulici.

Republika

Foto: printscreen

Plasiraju lažne vesti: Direktno objavio netačne informacije

Koliko je Đilasov portal masno slagao vidi se po tome što je i Vlada Srbije morala da se oglasi zvaničnim saopštenjem i oštro demantuje pisanja Direktno.

- Generalni sekretarijat Vlade Republike Srbije, povodom navoda koji su se pojavili u pojedinim medijima, oseća obavezu da demantuje da je ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević dobila stan na korišćenje od Vlade. Kisić Tepavčević od Stambene komisije Vlade Srbije nikada nije dobila stan na korišćenje. Takođe, od istoimene komisije ministarka nikada nije dobila ni stan u zakup, niti na raspolaganje. Stoga, navodi koji su se pojavili u nekim medijima nisu tačni - navodi se u saoštenju Vlade Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Obican gradjanin

20.12.2021 13:27

Pitam se, tko uopste stiti ovog SARLATNA i zasto mu se uopste daje prostora u medijima. Tog lopova treba ignorisati i ako je potrebno strpati u celiju, pa neka tamo iznosi svoje lazi.

Akadem

22.12.2021 08:20

Влада је паметно урадила, дајући стан лепој и младој министарки Дарији. Била би срамота и влади и држави да се министарка потуца по београдским буђацима, овако имаће довољног простора да се бави науком, министарским пословима и да буде добра домаћица. Министарко напред и срећна ти Нова година!