ĐORĐE KOMLENSKI ODGOVORIO ALBANSKOM POSLANIKU: Račak je laž i nema te vode koja će tu laž oprati

Autor: Republika

Vesti

13.12.2021

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik Pokreta socijalista Đorđe Komlenski odgovorio je poslaniku DPK Ardianu Kastratiju koji je danas ispred govornice u Skupštini takozvanog Kosova postavio natpis na srpskom jeziku neprimerenog sadržaja “Vuline, pusti vodu" zbog toga što je srpski ministar policije raskrinkao laži o Račku zbog kojih je SRJ bombardovana 1999. godine.

ĐORĐE KOMLENSKI ODGOVORIO ALBANSKOM POSLANIKU: Račak je laž i nema te vode koja će tu laž oprati

Foto: youtube.com/printscreen

- U iskušenju sam da šiptarskom poslaniku odgovorim jezikom koji jedino razume, ali neću, rećiću samo- Račak je laž i nema te vode koja će tu laž oprati - odgovorio je poslanik Pokreta socijalista Đorđe Komlenski poslaniku DPK Ardianu Kastratiju 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
kiki

13.12.2021 19:26

Racak i Srebrenica uz Oluju i Bljesak, najveci dometi zapadne civilizacije kad smo Srbi u pitanju. Njihove lazi i spletke njih ce na kraju osuditi, oni su tim pokazali svu svoju borbu za istinu i demokratiju. Zapad demokratiju meri parama kojima im neko placa za posredovanje. Samo da ne zaborave, postoji sud iznad njih koji se parama ne moze podmititi. Kruna Racka, Srebreice, Bljeska i Oluje jeste Haski sud. Sve u reziji nemaca, amera, engleza, francuza i nasih balkanskih srbomrzaca. Ovaj put svi srpski dusmani stali su na jednu stranu, sad se vidi ko nam je iskren prijatelj.