VIOLA FON KRAMAN POSLE SASTANKA SA GRIGORIJEM PORUČILA: Nema Srpske pravoslavne crkve

Autor:

Vesti

06.12.2021

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanica Evropskog parlamenta iz redova Zelenih Viola fon Kramon sastala se sa episkopom diseldorfskim i cele Nemačke Grigorijem Durićem.

VIOLA FON KRAMAN POSLE SASTANKA SA GRIGORIJEM PORUČILA: Nema Srpske pravoslavne crkve

Foto: twitter.com/ViolavonCramo

Očigledno da dobrobit Srbije nije u njihovom interesu jer Grigorije sastao sa glavnom lobistkinjom za nezavisnost Kosova i ženom koja se zalaže da svi priznaju da se u Srebrenici desio genocid.

 Kako je fon Kramon istakla na Tviteru, njih dvoje su razgovarali o zajedničkim izazovima i međureligijskom dijalogu na Zapadnom Balkanu i u Nemačkoj.

- Iskoristimo ono što nas spaja za dobrobit svih nas - istakla je ona.

Nakon sastanka sa Grigorijem Violoa fon Kramon ukinula je i Srpsku pravoslavnu crkvu!

Uz svo poštovanje, frau fon Kramon, ali važno je napomenuti da je Srpska pravoslavna crkva proruski entitet. Ako to promenite, biće sjajno, ali sumnjam - napisala je jedna korisnica na društvenoj mreži, nakon čega je usledio skandalozan odgovor.

Nema "Srpske pravoslavne crkve", ovo su veoma autonomne eparhije koje se razlikuju od katoličke crkve. Popričajte sa episkopom, i iznenadićete se - odgovorila je Viola fon Kramon.

Foto: Printskrin/Tviter

Tvit Viole fon Kramon

 

Nedugo posle toga, Viola fon Kramon je obrisala sraman tvit.

Inače, Viola fon Kramon gotovo svakodnevno, uz pomoć ovdašnjih tajkunskih medija, nastoji da one koji ne znaju šta je elementarni demokratski dijalog promoviše u borce za demokratiju.

Tako je ranije ove godine imala poruku i za predsednika Srbije Aleksandra Vučića: „Priznanje Kosova je uslov i za dalji napredak u pregovorima između Srbije i Evropske unije. To je Beogradu jasno poručeno. Nadamo se da će to imati efekta i u Beogradu.

Glavna lobistkinja za nezavisno Kosovo Viola Von Kramon promoviše skupove beogradske opozicije i poručuje da je na strani Aljbina Kurtija, Dobrice Veselinovića i Nebojše Zelenovića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
kiki

06.12.2021 22:31

Ne zna Viola nas narod. Ona bi morala znati da su austrougari i treci rajh izgubili kad su poceli da ucenjuju srpski narod, da kolju i ubijaju, da ruse i ponizavaju. Sila Boga ne moli al Bog silu ne voli. Kosovo i Metohija je srpskom krvlju natopljeno i tom istom krvlju 1389 g. srpski narod sklopio je savez sa Bogom, sto znaci da krvna osveta pripada Bogu. On osvecuje sve nase zrtve, zato su najveca carstva pala kad su nasu krv prolivala.

Odgovori 29 9
Vlada

07.12.2021 06:40

@kiki - Bas lepo receno, svaka cast

Odgovori 16 0
nesa151

07.12.2021 18:32

Gospo Fon(uf sRBI MRZE "FON" TO SU OSTACI II SVETSKOG).Vi niste gospo u mogucnosti nikakakvom silom da NEGIRATE,UNISTITE,UKINETE "SRPSKU PRAVOSLAVNU CRKVU".Za obican narod vi ste u SRBIJI OD DANAS "PERSONA NON GRATA" i vodite racuna o recniku !