MONTIRALA PREPISKU, PA NAPALA NAŠ LIST: Lažni haker Marinika iz Morovića

Autor:

Vesti

05.12.2021

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad nema narko-koka iz Morovića, najpoznatije od svih fatamorgana Marinike Tepić, dobra je i foto-montaža.

MONTIRALA PREPISKU, PA NAPALA NAŠ LIST: Lažni haker Marinika iz Morovića

Foto: Tanjug/TANJA VALIČ

Potpredsednica Stranke slobode i pravde i najbliža saradnica Dragana Đilasa poslužila se prevarom (ne baš uspešnom) u pokušaju da oblati Srpski telegraf. Tako je na Tviter nalogu Tepićeve osvanuo printskrin s navodnom, a, u stvari, potpuno lažnom prepiskom novinara našeg lista i redakcije našeg portala Republika.rs.

Mašte, priznaćemo, Mariniki nije nedostajalo, kao ni tehničke (ili, bolje rečeno, falsifikatorske) veštine nekog od njenih saradnika. Jer za ovakvu podvalu, prilično sofisticiranu, ona i nije sposobna s obzirom na to da su njene laži uglavnom mnogo prozaičnije i jednostavnije. Ovde je ipak uložen ozbiljan trud da, bar za neupućene, sve izgleda autentično. Samo što, na Marinikinu žalost, nema blage veze s istinom...

Ipak, da ne bude zabune, čak i da je objavljena prepiska tačna, a ponovićemo, NIJE, nema u njoj gotovo ništa što nisu stavovi Srpskog telegrafa niti bismo se tih reči stideli. Da, gospođo Tepić, tačno je da smatramo da ste vi političari, naprečac prerušeni u ekologe, štetočine koje zloupotrebljavaju temu kojom se nikad nisu bavili. Da, smatramo i da ste ljudi s opasnim namerama da gurnete srpski narod u sukob i okrenete nas jedne protiv drugih.

Da, smatramo i da narod treba da zna kako se osećaju i šta preživljavaju oni koje zarobljavate i maltretirate na putevima. Za razliku od onih koji zaista protestuju želeći rešavanje nekih ekoloških problema, vaše namere nisu nimalo dobre i od njih niko u Srbiji ne bi imao koristi. Pardon, osim vas, vašeg šefa i vrha tajkunske stranke kojoj pripadate.

Čekamo vašu sledeću laž, a do tada redakcije Srpskog telegrafa i Republike najoštrije osuđuju ovakav pokušaj manipulacije, o kojem ćemo obavestiti domaća i inostrana novinarska udruženja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Bonaparta

05.12.2021 14:06

Ih što ste vi iz Telegraf tako na kraj srca. Pustite malo sirotu Mariniku da uživa u svojoj "genijalnosti"!!! Od kokošaka u Moroviću pa sve do te montaže trebalo joj je 6 meseci da shvati neke stvari. Njoj tata morada je neki Bosanac Mujo ili Haso pošto njima treba tako jedno 5-6 meseci da shvate nešto. Žena se toliko potrudila i vi je ubijete u pojam sa jednom rečju LAŽEŠ mada ste potpuno u pravu, jer njeno srednje ime je LAŽ. Ona više ne zna ni kako se preziva, a kamo li nešto pametnije. Pitam se u koju će partiju kada joj šef uskoro ode da pravi društvo Velji.

Odgovori 10 2
⁹andras

05.12.2021 14:36

Glupu facu ko djilas