RADI U "PUTEVIMA SRBIJE", A BLOKIRA AUTO-PUT! Jedan od organizatora današnjih blokada živi na državnim jaslama, a maltretira narod! (VIDEO)

Autor:

Vesti

04.12.2021

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lažni ekološki aktivisti, opozicionari i aktivisti nevladinih organizacija su danas nastavili blokadu puteva u Beogradu i više mesta u Srbiji.

RADI U "PUTEVIMA SRBIJE",  A BLOKIRA AUTO-PUT! Jedan od organizatora današnjih blokada živi na državnim jaslama, a maltretira narod! (VIDEO)

Foto: printskrin

Jedan od organizatora blokade saobraćaja na državnom putu prvog reda M21 Šabac - Novi Sad je Darko Drljan. 

 

 

On je inače zaposlen u Putevima Srbije gde je zadužen za obezbeđenje.

 

Dok Drljan prima platu iz budžeta Republike Srbije to mu ne smeta da, sa opozicijom i raznim NVO, maltretira građane naše zemlje od čijeg novca živi.

Iz ovog slučaja se najbolje vidi koliko lažni ekolozi zaista brinu o interesu građana Srbije. Kao što je jedan od predvodnika protesta, Marko Blagojević, zemljište u Slatini prošle godine prodao firmi "Rio Sava exploration" za preko 700 hiljada evra, dok sa opozicijom u Srbiji pokreće proteste, tako i Drljan živi primajući platu iz bužeta Srbije, a sa druge strane sprečava slobodno kretanje naših građana.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Гага

04.12.2021 19:58

Исто као и синчић-студент од Драгана Бјелогрлића

Odgovori 19 9
Pera

04.12.2021 22:18

Nije on jedini! Mnogi su tu nasli uhlebljenje, i uvek su tu negde u svakoj vlasti!

Odgovori 15 5
ZAvram

04.12.2021 23:05

Људи моји, фаца говори више од хиљаду речи! Тај би био у стању на најгоре врсте "послова"! Мука у желуцу и да га погледаш... Баш је дрљан, котрљан...

Odgovori 10 4
Dragan

05.12.2021 05:08

Odmah otkaz dripcu...

Odgovori 13 4