RADI U "PUTEVIMA SRBIJE", A BLOKIRA AUTO-PUT! Jedan od organizatora današnjih blokada živi na državnim jaslama, a maltretira narod! (VIDEO)

Autor:

Vesti

04.12.2021

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Lažni ekološki aktivisti, opozicionari i aktivisti nevladinih organizacija su danas nastavili blokadu puteva u Beogradu i više mesta u Srbiji.

RADI U "PUTEVIMA SRBIJE",  A BLOKIRA AUTO-PUT! Jedan od organizatora današnjih blokada živi na državnim jaslama, a maltretira narod! (VIDEO)

Foto: printskrin

Jedan od organizatora blokade saobraćaja na državnom putu prvog reda M21 Šabac - Novi Sad je Darko Drljan. 

 

 

On je inače zaposlen u Putevima Srbije gde je zadužen za obezbeđenje.

 

Dok Drljan prima platu iz budžeta Republike Srbije to mu ne smeta da, sa opozicijom i raznim NVO, maltretira građane naše zemlje od čijeg novca živi.

Iz ovog slučaja se najbolje vidi koliko lažni ekolozi zaista brinu o interesu građana Srbije. Kao što je jedan od predvodnika protesta, Marko Blagojević, zemljište u Slatini prošle godine prodao firmi "Rio Sava exploration" za preko 700 hiljada evra, dok sa opozicijom u Srbiji pokreće proteste, tako i Drljan živi primajući platu iz bužeta Srbije, a sa druge strane sprečava slobodno kretanje naših građana.

 

 

 

Komentari (5)

Loading
Гага

04.12.2021 20:58

Исто као и синчић-студент од Драгана Бјелогрлића

Pera

04.12.2021 23:18

Nije on jedini! Mnogi su tu nasli uhlebljenje, i uvek su tu negde u svakoj vlasti!

ZAvram

05.12.2021 00:05

Људи моји, фаца говори више од хиљаду речи! Тај би био у стању на најгоре врсте "послова"! Мука у желуцу и да га погледаш... Баш је дрљан, котрљан...