ONI VIŠE NISU POTPREDSEDNICI SNS: Prve reakcije Jovanova i Obradovićeve posle sednice naprednjaka

Autor: Republika

Vesti

29.11.2021

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada već bivši potpredsednici SNS Milenko Jovanov i Marija Obradović poručuju da nisu razočarani što su ostali bez visokih stranačkih funkcija i poručuju da će dati sve od sebe da politika SNS-a pobedi.

ONI VIŠE NISU POTPREDSEDNICI SNS: Prve reakcije Jovanova i Obradovićeve posle sednice naprednjaka

Foto: Aleksandar Nalbantjan/Tanjug

Milenko Jovanov i Marija Obradović

- Pa nisam ja član SNS-a da bih bio potpredsednik nego zato što podržavam politiku koju vodimo i želim da se borim da ta politika ima što veću podršku. Promene su prirodna stvar, čestitao sam od srca kolegama koji su izabrani na funkciju potpredsednika Glavnog odbora i iskreno verujem da će uneti novu energiju u rad stranke - naglasio je u razgovoru za naš list narodni poslanik Milenko Jovanov i dodao:

- Meni je ukazano ogromno poverenje i data mi je prilika, iako nisam imao dug stranački staž. Pet i po godina sam bio Vučićev potpredsednik, što je za mene velika čast i to će, na moje zadovoljstvo, ostati upisano u mojoj biografiji. Na skupštini smo usvojili načela stranačke politike za naredni period i predstoji nam politička borba za ta načela i politiku koja snaži Srbiju u svim segmentima. Takođe, predstoje nam teški izbori na kojima će biti potrebno da ostvarimo ubedljivu pobedu i otklonimo svaku mogućnost povratka u prošlost. Daću sve od sebe da politika SNS pobedi i da Srbija nastavi da ide napred.

Foto: Tanjug/T. Radovanović

 

I ministarka Marija Obradović tvrdi da ni najmanje nije razočarana što više nije na poziciji potpredsednika SNS-a.

- To je normalan proces. Kada iskreno volite stranku, nije vam važna pozicija nego prostor da radite i da vaše ideje budu usvojene. Normalno je da se smenjujemo na različitim pozicijama, sada sam u Predsedništvu stranke i to nije ništa manje odgovorna uloga u SNS-u. Raduje me mnogo mladih, posebno žena, na važnim mestima u stranci. I dalje smo najjači, nema odustajanja. Idemo u nove pobede, narod je uz Vučića - rekla je ona za Alo!.

Inače, novi potpredsednici SNS-a su Miloš Vučević, Siniša Mali, Vladimir Orlić, Nevena Đurić, Marko Đurić, kojem je zamrznut mandat zbog ambasadorskog angažovanja, Aleksandar Šapić i Ana Brnabić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jelena

29.11.2021 08:31

A gde su maske i distanca na sedištima?