SRBIJA JE DANAS STABILNA I JAKA ZAHVALJUJUĆI VUČIĆU! Brnabić: Zato politika SNS ubedljivo pobeđuje na svakim izborima!

Autor:

Vesti

09.11.2021

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radni sastanak sa funkcionerima i članovima Opštinskog odbora Palilula danas je održala poverenica Gradskog odbora Beograd i članica Predsedništva Srpske napredne stranke Ana Brnabić

Republika

Foto: SNS

Ana Brnabić

Tom prilikom Brnabić je rekla da je odrasla na Кaraburmi, te da se oseća kao kod kuće i da očekuje dobar rezultat na narednim izborima.

Ovo je jak odbor, imamo dosta mladih, aktivnih ljudi, koji se bore za svoju Stranku. Uprkos problemima koje smo imali na ovoj opštini, verujem da ćemo moći da ostvarimo dobar rezultat - navela je Brnabić.

Poverenica Gradskog odbora je rekla da joj je važno da obiđe sve odbore i da objasni svima važnost predstojećih izbora koji neće biti laki.

U poslednjih 48 sati slušamo kako naše političke protivnike savetuju da izađu samo na beogradske izbore, iako ne verujem da će biti tako sigurna sam da će se svi oni ujediniti. Imaju podršku stranaca ne zato što njih vole, već zato što su to njihove marionete kojima žele da oslabe Srpsku naprednu stranku - rekla je Brnabić i dodala da za njih slaba Srpska napredna stranka znači slaba Srbija, a samim tim i slab Balkan.

Zahvaljujući Aleksandru Vučiću Srbija je danas jaka i stabilna zemlja, zemlja sa kojom ne može da se manipuliše. Predsednik Vučić vodi transparentu politiku, jasno i glasno svima govori da stranci ne treba da se mešaju u regionalne odnose i to govori svuda i na svakom mestu - istakla je Brnabić.

Republika

Foto: SNS

 

Poverenica je naglasila da ne treba da se povlačimo pred napadima i uvredama, da treba da razgovaramo sa svim građanima o našim rezultatima i planovima.

Važan nam je svaki član, važno nam je da dođemo do svakog čoveka kako u prigradskom tako i u centralnom delu Beograda - smatra Brnabić.

Svima je jasno da je moderno da se vređaju naprednjaci, to je najlakše smatra Brnabić i naglašava da na dan izbora, kada svako od nas ostane sam sa sobom i glasačkim listićem ipak glasa za rezultate.

Zato politika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke ubedljivo pobeđuje na svakim izborima. Verujem u ubedljivu pobedu, ubedljiviju nego ikada do sada, na beogradskim izborima. Politika Aleksandra Vučića i naše stranke je politika novih bolnica, škola, domova zdravlja, većih plata i penzija, novih radnih mesta, puteva. To je politika bolje budućnosti svih građana - zaključila je Brnabić.

Republika

Foto: SNS

 

Radnom sastanku je prethodio razgovor sa građanima na platou Centra za kulturu "Vlada Divljan".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
milica

10.11.2021 07:06

Srbija je uvek bila na prvom mestu,i uvek je izlazila kao pobednik.

Petar

10.11.2021 08:09

Da bi rezultati bili pozitivni mora postojati tim koji će se za to i boriti kao što je slučaj sa Vučićem i njegovim timom saradnika koji vredno rade u interesu gradjana Srbije.

Biljana M

10.11.2021 08:12

Zahvaljujuci mudroj politici predsednika Vuica Srbija se izdigla kao Feniks iz pepela. Narod ceni njegov rad i pobeda na predstojećim izborima se ne dovodi u pitanje.

Lepa

10.11.2021 08:31

Srbija je poznata po napredovanju i stabilnosti!