ĐILASOVI UDARI NA JEREMIĆA: Nastavlja se obračun u opoziciji, TAJKUN IMA SAMO JEDAN CILJ!

Autor: Republika

Vesti

26.11.2021

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider tajkunske opozicije Dragan Đilas nastavlja prljavu kampanju protiv svog navodnog saborca Vuka Jeremića, predsednika Narodne stranke.

ĐILASOVI UDARI NA JEREMIĆA: Nastavlja se obračun u opoziciji, TAJKUN IMA SAMO JEDAN CILJ!

Foto: St/V. Lukić

Vuk Jeremić i Zdravko Ponoš

Iako su predstavnici Stranke slobode i pravde, Narodne stranke, Demokratske stranke i Pokreta slobodnih građana postigli sporazum o zajedničkom nastupu na izborima, odnosi između lidera su i više nego truli.

Nakon što je Jeremiću preoteo nekadašnjeg najbližeg saradnika Vuka Jeremića Nikolu Jovanovića, Đilas je nastavio da rovari po Narodnoj stranci.

Kako je Republika već pisala, tajkun je odigrao ključnu ulogu u odluci nekadašnjeg načelnika Generalštaba Zdravka Ponoša da napusti Jeremića.

Foto: Printscreen

 

Đilas je, naime, preko svojim medija koje drži pod kontrolom, optužio Jeremića da je krivac za to što je Ponoš odustao od predsedničke kandidatura.

Na portalu Nova, Đilasovom propagandnom glasilu, naime, objavljen je članak pod naslovom "Saznajemo Jeremić protiv kandidature Zdravka Ponoša za predsednika", čime je Đilas otvoreno optužio lidera Narodne stranke za sabotažu.

Sa druge strane, ni Jeremić nije cvećka, pošto je na sve načine pokušao da ospori Ponoševu predsedničku kandidaturu, sprečavajući ga da dođe u prvi plan.   

Imajući sve navedeno u vidu, jasno je da je srpska opozicija složna samo na rečima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading